A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Termoszok

Kirándulás a városból, kirándulás a hegyekbe vagy egy hosszú munkanap – bárhová is megyünk, szeretünk jókat enni. Van azonban, ahol a házi vacsora csak álmaink szférájában

marad. Nem kell úgy kezdeni az utazást, hogy találunk egy helyet, ahol ízletes, meleg ételt ehetünk. Elég, ha vásárolhagyományos kulacsokat. A kisméretű étkezési termoszok minden hátizsákban elférnek, ugyanakkor olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek erőt adnak a hegymászás során. vagy sok autóban töltött óra. Ha eddig nem gondolttermoszt az étkezésre, és sokszor kihagyott egy meleg ebédet útközben, tekintse meg mini útmutatónkat. Eláruljuk, hogyan működnekaz üveg ebédtermosztok. Azt is javasoljuk, hogy melyik hagyományos termoszot válasszuk – vacsoratermoszt a leveshez, vacsoratermoszt a második fogáshoz, vagy esetleg kávétermóz?< /strong> Fedezze fel velünk a vacsorapalackok rendkívüli hasznosságát.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Hosszabb kirándulásokhoz és a sarkon túli iskolába – a turista termosz és az iskolába szánt termosz palackok tökéletesek lesznek otthonában

Az utazás megtervezése időigényes lehet. El kell készítenünk a megfelelő dolgokat, kozmetikumokat. Ha tavasszal és nyáron megyünk a hegyekbe, gyakran nincs szükség meleg ételre az útvonalon. A téli, mínusz hőmérsékletű hegyi túrázás során azonban szívünk mézévé válhat egyhagyományos termosz meleg teával. Fekete tea citrommal hagyományos termoszba töltve, például termoszba ÁLLANDÓ bögrével – a rozsdamentesnek remek választás lesz. Nemcsak belülről melegít fel minket, de energiát is ad a mászás további részére. Ha az egész családdal hegyi kirándulásra indulunk, gondoskodnunk kell arról is, hogy gyermekeink megfelelően felkészüljenek az utazásra. Az ideálisturisztikai lombik az egész család számára a CONSTANT, dugós lombik. A rozsdamentes acélból készültturisztikai termoszba 1,2 liter meleg fér bele. tea vagy kávé. Ezen kívül akávétermosznak van egy dugója, ami megkönnyíti az italok felöntését anélkül, hogy hőt veszítenénk. Említettük a gyerekekkel való utazást. Tisztában vagyunk vele, hogy a gyerekek, különösen kisiskolás korban, sok mindent önállóan igyekeznek elvégezni. Hogy ők is olyan felnőttnek érezzék magukat, mint a szüleik, aebéd termosz kínálatunkban speciális termoszok is találhatók gyerekeknek az iskolába. Kicsi, praktikus termoszok gyerekeknek. nagyszerűen fog működni egy hosszú úton. A Thersos gyerekeknek az iskolába egészséges alternatívája az iskolai boltokban vásárolt italoknak. Ha vizet vagy meleg, gyümölcsteát öntünk a BAMBINI szívószálas gyerekeknek készült termoszba, biztosak lehetünk benne, hogy a gyermek meleg, egészséges italt iszik. Emellett atermoszok gyerekeknek iskolábak könnyű anyagból készülnek, aminek köszönhetően nem terhelik az óvodás vagy diák hátizsákját. Minden bizonnyal a gyermek szívesen iszik egy kedvenc színű gyermektermoszból vagy kedvenc rajzfilmfigurájának arcával ételhez való termoszból.

Vigye magával nagymamája kedvenc forró töltött káposztáját hagyományos termoszban

Létezik jobb, mint a házi, pároló töltött káposzta? Valahányszor meglátogatjuk családunkat, egy finom vacsorát fogyasztunk, amelyet nagyanyáink és anyáink készítenek. Szívesen vinnénk magunkkal még gombócot vagy más finom fogást. A műanyag doboz azonban nem tartja meg az étel teljes ízét és aromáját. Avacsora lombikokkal biztosak lehetünk benne, hogy a házi töltött káposzta még melegen és illatosan ér majd el otthonunkba. Az élelmiszerek hőmérsékletének fenntartása ahagyományos termoszban az úgynevezett alacsony nyomású vákuumnak köszönhetően lehetséges. Atermosz élelmiszerekhezben a vákuumteret vékony, tükörbevonatú falak korlátozzák. Az általában jó minőségű rozsdamentes acélból vagy üvegből készült vacsoratermoszfalak jól visszaverik a napsugarakat. Ezáltal az étel, amelyet avacsoratermoszba teszünk, kevésbé érzékeny a környezeti hőmérsékletre. Ahagyományos termoszban, mint például a CSALÁDI bögrével ellátott termoszban, egy forró edény több órán keresztül is megőrzi a hőmérsékletét. Azonban ne feledje, hogy mielőtt meleg ételt tesz termoszba, először a hagyományos termoszt érdemes temperálni. Öntsünk forrásban lévő vizet a turisztikai termoszba, hogy néhány perc, és sokkal tovább élvezhetjük a meleg, ízletes ételt.

Szivattyús lombik – ideális választás a kávé és tea szerelmeseinek

A piacon kapható összes hagyományos termosz közül a kávés termoszban van a legtöbb. Biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbbünknek van legalább egy termosztusa. strong>kávés termoszot otthonukban, amibe hideg napokon forró, fekete kávét vagy teát töltenek. Ha nem találtkávétermosztot konyhájában vagy kamrájában, javasoljuk, hogy vásároljon szivattyús termoszt. Ez a feltűnő kiegészítés ahagyományos termoszhoz lehetővé teszi egy ital adagolását. Egy pumpás termosz megkönnyíti, hogy egy kis csészébe kávét vagy teát töltsünk. Nem kell attól tartanunk, hogy kiborítjuk az italt. Aszivattyús termoszt leggyakrabban éttermekben, szállodákban és különféle rendezvényeken találhatjuk meg, ahol egy catering cég felel az ételekért. Azonban a konyhapultra is elhelyezhetőszivattyús termoszok. A könnyű használat és a kényelem a tpumpával ellátott termoszt rendkívül funkcionális kiegészítővé teszi az utazással vagy egész nap a munkahelyen ülve töltött hosszú órákhoz. A kávétermózokhoz hasonlóan kényelmesen használható mindenféle sportturista termosz. A CONSTANT szűrővel ellátott turisztikai sporttermosz vagy a CONSTANT zárású sporttermosz tökéletes lesz sziklák mászásához, de akár tengeri hajózáshoz is. A sportkiadásban kapható turisztikai termoszok a versenysportok során is hasznosak lesznek, amikor az időjárási viszonyok könnyen akadályozhatják a magas sporteredmény elérését. Ha erősen fúj a szél, vagy lehűl, jó, ha egyturisztikai termoszt viszünk magunkkal egy melegítő ital mellé. Érdekesség, hogy akávétermózok és azételtermosztokok nyáron is használhatók, amikor a hőmérséklet meghaladja a harminc Celsius-fokot. Hideg italok esetén a Lemner lombik jobban tartja a hőmérsékletet. Akár kétszer olyan sokáig bírják a hideget. A túratermózok sokkal jobban bírják a hideg vizet maratoni távon a napsütésben, mint egy sportvizes palack.

Kicsi és nagy – néhány szót a leveshez való ebédtermosztusról, a második fogáshoz az ebédtermosztról és a gyerekeknek készült ebédtermoszokról

Már említettük, hová vihetünk élelmiszer-lombikot, ha azt tervezzük, hogy távol vacsorázunk. A hagyományos termoszok olyan széles választéka található a piacon, hogy mindannyian megtaláljuk a számára megfelelőételtermosztot. Nem mindegy, hogy bőséges az étkezésünk, és szükségünk van egykétkamrás ebédtermoszra, vagy esetleg egy kis vacsoratermoszra, amelybe belefér az ebéd. elég. Általában levest eszünk vacsorára? Vásárolunk egy kifejezetten leveshez tervezett ebédtermoszt. Avacsoratermosz leves kiválasztásakor mindenekelőtt avacsoratermosz szoros zárására kell ügyelni. >turisztikai termoszerős>dugóval. ACONSTANT 1,0 l-es élelmiszertermosznak nemcsak szoros a fedele, hanem két különálló betétje is van. Ennek köszönhetően, ha a családdal kirándulunk, levesnek vihetjük férjünk kedvenc borsólevestvacsoratermosban, illetve gyermekeinknek forró, erősítő paradicsomlevest. Emellett avacsoraleves termoszja kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, aminek köszönhetően több évig kitart. Ha gyakran a vacsorára gondolunk, különösen távol az éttermektől és más éghajlati létesítményektől, fontos számunkra egy egészséges és kiadós második fogás. Tészták tárolására feltétekkel vagy a lengyel konyha főételének – sertésszelet burgonyával és salátával – a FAMILY ételhez való termosz tökéletes lesz. Egy könnyűtermosz ebédre a második fogáshoz nem fog sokat nyomni egy hátizsákon vagy utazótáskán. Aa második fogás ebédtermosztaja tartós műanyagból készült. Ezen kívül üveg hőszigetelő betéttel rendelkezik. Ha nem szeret plusz tányérokat vinni magával az útra, avacsoratermosz a második fogáshoz két műanyag tálat is mellékel. Mind akis ebédtermózok, mint avacsoratermosz gyerekeknek, ebédtermosztok leveshez és kétkamrás ebédtermózok ellenállnak a sérüléseknek és a nedvességnek. Attól nem kell tartanunk, hogy esős időben a vacsoratermoszba rejtett étel elázik. Ne feledkezzünk meg azélelmiszer-palackoknál alkalmazott funkcionális megoldásokról sem. A praktikus zárak és a felcsavarható fedők garantálják a hideg és meleg ételek biztonságos szállítását és tárolását.

Ételpalackok – kényelmes módja a házi vacsora elfogyasztásának utazás közben

A palackok olyan funkcionális kiegészítők, amelyeket érdemes bevinni a konyhába, különösen ősszel és télen. Aturisztikai termoszokat nemcsak a meleg étel szerelmesei használják, hanem azok is, akik kis ebédtermoszt vagy kávétermosztot használnak nyaralásuk során. A hagyományos termosz gyerekeknek is érdekes megoldás. Agyerektermoszokba elrejtjük az ebédet, de az egészséges falatokat is. Ha igyekszünk harmóniában élni a természettel és nem szeretjük a műanyagkétkamrás ebédtermosztokat, válasszunk üveg vacsoratermoszt. Az üvegbetétet tartalmazóüveg ebédlő kulacsok nemcsak jobb megoldást jelentenek bolygónk számára, hanem sok órás üzemidővel is rendelkeznek. Az Üveg ebédtermosztok akár tizenkét órán át melegen, hidegen pedig akár kétszer annyi ideig is megőrzik az ételt! Reméljük, hogy mini útmutatónknak köszönhetően felfedezte a termoszóételek használatának funkcionalitását és kényelmét. Reméljük, hogy az ebédtermoszoknak köszönhetően gyakrabban visz magával egészséges, házi készítésű vacsorákat. A hagyományos termosz gondoskodik a jó közérzetéről, mert van-e jobb, mint egy meleg, házi készítésű vacsora illata egy hideg, borongós napon?

To Top