A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Tízórais dobozok

Azt mondják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Néhányan közülünk közvetlenül ébredés után elkészítenek egy tápláló adag zöldséget és gyümölcsöt. Mások inkább

megvárják, amíg a test felébred egy kicsit, és két-három óra múlva esznek. Mások két reggelit esznek! Azonban, függetlenül attól, hogy melyik csoporthoz tartozunk, egyet el kell ismernünk,jó, ha a konyhában svédasztalos reggelit fogyasztunk. A reggelizős zacskó különösen akkor lesz hasznos, ha elvihető reggelit szeretnénk magunkkal vinni.A fóliába csomagolt szendvicsek a kenyér finom szerkezete miatt könnyen megsérülhetnek. Csakúgy, mint a zacskóba dobott gyümölcsök, a legkisebb nyomás hatására is levet eresztenek, és nagy rendetlenséget okozhatnak. Areggeli edények használatával megóvjuk magunkat a kisebb-nagyobb táplálkozási katasztrófáktól. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Restilo áruház választékával. Két fő termékcsoportot talál: reggeli táskák - reggeliző táskák gyerekeknek, ebédzsákok felnőtteknek, iskolai ebédzsákok, ebédlőtáskák rekeszekkel és reggeliző edényekkel - reggeliző tartályok gyerekeknek és reggeliző edények rekesszel.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Frissen tartó szendvicses doboz DINO
  21%
  Frissen tartó szendvicses doboz DINO
  Special Price 1 441,00 Ft Regular Price 1 822,00 Ft
 2. Available soon Frissen tartó uzsonnás doboz DINO, 3 db, kék
  97%
  Frissen tartó uzsonnás doboz DINO, 3 db, kék
  Special Price 2 886,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 3. Available soon Frissen tartó uzsonnás doboz DINO, 3 db, zöld
  97%
  Frissen tartó uzsonnás doboz DINO, 3 db, zöld
  Special Price 2 694,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 4. Available soon Frissen tartó uzsonnás doboz DINO, 3 db, lila
  97%
  Frissen tartó uzsonnás doboz DINO, 3 db, lila
  Special Price 2 886,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Gyerek ebéddobozok/gyermekebéddobozok: melyiket válasszam?

Így lehetsz nyűgös evő? Színes reggeli! A legjobban kedvenc rajzfilmfiguráidról, virágairól, kutyáiról és macskáiról készült vicces képekkel díszítve. Az ilyen típusú gyerekeknek szánt reggeliző edények pillanatok alatt felkeltik kisgyermekünk figyelmét, és arra ösztönzik, hogy nyissa ki az ebédlődobozt, és ez már fél siker! Tehát mit kell még tenni ahhoz, hogy az egész projekt sikeres legyen? Az általunk választottgyerekreggelihez elegendő friss gyümölcsöt tenni (ez lehet szeletelt banán, szőlőszem, negyed kivi), előre elkészített szendvicsek (minél színesebb - annál jobb kisgyermekünk szerint hasznos szív- vagy csillag alakú szendvicsek) és egészséges nassolnivalók (pl. szeletelt sárgarépa vagy zellerdarabok). Egy ilyen sokszínű, ízletesgyerekreggelivel várjuk babánkat a második reggelire! Ki tudja, talán egy ilyen ügyesen elkészítettgyerekreggelinek köszönhetően már a második reggeli lesz gyermekünk kedvenc étele? Maradjunk egy pillanatra agyerekes reggelitartók témánál. Üzletünkben sokféle reggelitartó edényt kínálunk gyerekeknek. Különös figyelmet érdemelnek azonban a gyerekeknek szóló reggeliző edények - Egészséges edények 2 reggelire - Dino - 3 db. Három színváltozatban kaphatók - lila, zöld és kék. Minden gyerek ebédlődoboz Dinót egy mosolygó dinoszauruszcsalád képe díszít. Ez a fajta reggeli ajánlat különösen a kis felfedezőknek fog tetszeni.

Finom reggeli a szünetben? Csak iskolai ebéddel!

Szerintem senki sem szereti az egyhangúságot. Mivel még a kedvenc dalod is unalmassá válhat, senki ne lepődjön meg azon, hogy idővel kedvenc ételeink ízletesek maradnak. Pontosan ugyanez a helyzet az iskolában mindennap elfogyasztott szendvicsekkel. Egy idő után mi (vagy gyermekeink) valami változásról álmodozhatunk. Éppen ezértminden diáknak és szüleinek ajánlott az iskolai reggeli vásárlása. Az iskolai ebédlődobozban nem csak az előre elkészített sonkás-sajtos szendvicsek kapnak helyet. Könnyen elférünk benne egy díszes második reggelit. Mit? Csak a képzeletünkön múlik. Eszünkbe juthat, hogy előző nap mini tortillát készítsünk, és ízlés szerint negyed citrommal együtt tegyük aziskolai ebédlődobozba. Választhatunk teljes kiőrlésű lisztből és friss gyümölcsből készült palacsintát is. Érdekes ajánlat a túró szezonális zöldségekkel. Csak tedd egy speciális edénybe, majd tegyél néhány szelet kenyeret vagy egy francia bagettet darabokra vágva az iskolai ebédlődobozba és... kész is.

Rekeszes apácák vs. Ebéddobozok rekesszel

Lehetetlen elképzelni, hogy egyszerre sok nagy konténerben vigye a reggelit az iskolába vagy a munkába. Először is rendkívül praktikus lenne, másodszor, hogyan férnénk el ezt a sok poggyászt egy hétköznapi kézitáskába vagy hátizsákba? A második reggeli tárolásának megkönnyítése érdekében úgy döntöttünk, hogy a Restilo webáruház kínálatát kibővítjük rekeszes reggeliződobozokkal és rekeszes reggeliző edényekkel. Mi a különbség ezek között? És miben hasonlítanak? Nos, areggeli dobozoknak általában egy fedele van a tartály oldalára rögzítve. A rekeszes reggeli edények viszont könnyen szétszedhetők a részekre. Mindkét megoldásnak megvannak a maga előnyei. Először is, amikor úgy dönt, hogy megvásárol egyrekeszes ebédlődobozt, soha nem kell aggódnia a fedél elvesztése miatt. Arekeszes reggeli edények kiválasztásával minden elemet külön-külön kivehetünk és nagyon alaposan megtisztíthatunk. Most, hogy megbeszéltük a különbségeket, térjünk át a rekeszes ebédlődobozok és a rekeszes ebédlődobozok közötti hasonlóságokra. Nos, mind a rekeszes ebédlődobozok, és a rekeszes ebédlődobozok könnyűek, légmentesek és tökéletesek az élelmiszerek tárolására.

Reggeli (nem csak) felnőtteknek

Egy kis szó volt a reggeliről a kicsiknek. Az iskolai ebédlődobozok és a rekeszes reggelitáskák előnyeiről is meséltünk. Ebben a részben a felnőtt reggelizőtáskákra fogunk összpontosítani. A felnőttek számára készült reggeliző táskákra az egyszerű, időtálló kialakítás jellemző. Nagyon stílusosak és elegánsak. Kiváló minőségű anyagokból készültek, még a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy valaki megkérdezheti – miért van szükségem egy különlegesreggelire felnőtteknek? Végül is tudok venni egy rendesgyerekfalódobozt vagy iskolai ebédlődobozt. És igen, ez megvalósítható. Különös figyelmet fordítunk azonban arra, hogy agyerek ebédlődobozait és az iskolai ebédlődobozokat gyakran díszítik vicces, mosolygós arcokat, aranyos állatokat vagy mesefigurákat ábrázoló nyomatokkal. És bár az ilyen típusú dekorációk rendkívül elbűvölőek, hivatalos helyzetekben nem lesznek tökéletesek, amikor ügyesen és professzionálisan szeretnénk kinézni. Ha törődünk a megjelenéssel, ahelyett, hogy egy sokszínű reggeliződoboz után nyúlnánk, nyúljunk egy felnőtt reggeliző dobozhoz. A Restilóban sokféle formában, színben és méretben kaphatóak a felnőttek számára készült reggeliző táskák, amelyeknek köszönhetően könnyedén kiválaszthatjuk az igényeinknek és személyes preferenciáinknak leginkább megfelelőt. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a kínálattal reggeli felnőtteknek a Restilo online áruházban.

Reggelitartók kis és nagy háztartások számára

Reméljük, hogy mini-útmutatónk elolvasása után könnyedén választ egy reggeli dobozt vagy egy reggelitartót, amely nem csak szép, de praktikus és funkcionális is. Jó vásárlást!

To Top