A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A nappali elrendezésének egyik legújabb trendje a dohányzóasztal-készletek. A segítségükkel létrejött kompozíciók eredetiek, de a funkcionális szempontok széles

skálája is jellemzi őket. Egyetlen klasszikus bútort helyettesítve dekoratív és praktikus funkciót töltenek be otthonunkban. A különféle minták és formák végtelen lehetőséget kínálnak egyedi elrendezések létrehozására. A többelemes készletek a legjobb ajánlat azok számára, akik szeretik megtörni a mintákat és az egyhangúságot az otthoni elrendezésben.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Dohaasztal-készlet a változás rajongóinak

Minden belső térnek megvan a maga központja. A nappaliban ez a terület különösen fontos. Ha modern módon szeretnénk megközelíteni a témát, akkor két dohányzóasztalt és egy kényelmes ülőkét ajánlunk a nappali legfontosabb zónájának kijelölésére. A bútorkészlet sok kompozíciós lehetőséget kínál, amelyek minden bizonnyal vonzóak lesznek a gyakori metamorfózist értékelő lakástulajdonosok számára. Számos elem szabadon mozgatható, a koncepcióváltásnak megfelelően, vagy egyszerűen csak a frissítő hatás érdekében. A 2 dohányzóasztalból álló készlet ezért kiváló ajánlat azoknak, akik értékelik a változó igényekhez igazodó elrendezési megoldásokat. Egy érdekes trükk, amely lehetővé teszi a spontán vagy tervezett metamorfózis folyamatának felgyorsítását és megkönnyítését, egy bolyhos szőnyeg használata, amely lehetővé teszi a felszerelésünk egyes elemeinek gyors manőverezését. A Puha szőnyeg meghitt hangulatot varázsol elrendezésünkbe, és könnyen mozgathatóvá teszi a felületére helyezett bútorokat!

Szokatlan dekoráció – dohányzóasztal-készlet

A 2 az 1-ben dohányzóasztal, amely legalább két bútorból áll, érdekes ajánlat a szokatlan dekorációhoz. Attól függően, hogy melyik modellt választjuk, látványos hatásra számíthatunk, amely megváltoztatja környezetünket. Számos lehetőség közül választhatunk, amelyek minden ízlésnek megfelelnek. Az elegancia kedvelői, akik a csillogás stílusára összpontosítanak, minden bizonnyal figyelni fogják a 2 márványlappal ellátott dohányzóasztalt. A fényes fedőlemez a fényes kerettel kombinálva minden bizonnyal sok tekintetet vonz. A klasszikusok rajongói nem hagyják el a skandináv minimalizmus jegyében tett javaslatokat. Az időtlen skandi dekorral rendelkező modellek szerény, de jól átgondolt dizájnjával hívják fel magukra a figyelmet. Véleményünk szerint kiemelt figyelmet érdemelnek azok az ipari változatok is, amelyekben az egyszerűség az időtlenséggel párosul. Az ilyen asztalok szerény színei könnyedén illeszkednek a nappali különféle elrendezéseibe.

Praktikus és hatékony – dohányzóasztal-készlet a nappaliba

Nem kell sok elem az egyedi nappali kompozíció elkészítéséhez. Elég bevált megoldásokhoz nyúlni, amelyek karakteressé teszik az egész környezetet. Az asztalok és a kényelmes nappali fotelek egy olyan látványos elrendezés receptje, amelyet a háztartás minden tagja még sok éven át élvezni fog. A klasszikus és modern dizájnnal rendelkező, kiváló minőségű bútorok segítségével olyan álomkompozíciót hozhat létre, amely könnyedén helyettesítheti számos nappali dekorációt. A belső tér középpontját képező elrendezés ekkor praktikus értékekkel rendelkező, rendkívüli dekorációvá válik!

To Top