A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A lakás elrendezése többlépcsős folyamat, amelyet a rendelkezésre álló terület gondos tervezésének kell megelőznie. Kis terület esetén a legjobb a funkcionális

berendezésekre összpontosítani. Ennek köszönhetően a ház okos és praktikus elrendezése sokkal könnyebbé válik! A tolószekrények minden bizonnyal az ilyen típusú bútorok példái.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Csúszó szekrények – praktikus megoldás kis belső terekhez

A modern elrendezési megoldásokat elsősorban a jó stílus és a nagy adag funkcionalitás kombinációja jellemzi. Egy ilyen duó garantálja az esztétikus kialakítást, amely körülvéve a mindennapi működés tiszta élvezet. Milyen bútorokat válasszunk, hogy megfeleljenek a fenti kritériumoknak? A lakberendezési tárgyak kiválasztásakor érdemes a praktikus modellekre koncentrálni, amelyek egyszerűen megkönnyítik az életet. Ezek között mindenképp megtalálhatók a tolószekrények, amelyek stílusos dekorációként (például dekoratív előlapnak köszönhetően) és rendkívül hasznos felszerelésként is használhatók. Ez a bútortípus tökéletes rendet tesz lehetővé a különféle személyes tárgyak között. Nekik köszönhetően rengeteg értékes helyet kapunk a ruhák tárolására, de biztosan nem csak! Egyes modellekben lesz hely cipők, utazási kiegészítők és még sok más számára. Ez a fajta gardróbszekrény elrendezési és szervezési sláger, különösen, ha kis lakásokról van szó!

A folyosó szűkítésének okos módja – eltolható szekrények

A folyosó vagy hall minden lakás stratégiai pontja. Egy otthoni menedékház előszobája, ami egyfajta kirakattá teszi őket. Hiszen a küszöb átlépése után ők az elsők! A csarnok elrendezésének megalkotása általában nem egyszerű, mert az ilyen típusú belső teret általában szabálytalan forma vagy szűk terület jellemzi. Egy szűk előszobában, ahol rendet akarunk teremteni, érdemes tükrös eltolható gardróbszekrényre fogadni. Egy-egy ilyen bútor, bár sok helyet foglal el, rengeteg előnyt garantál. A tágas belső térben nemcsak a felsőruházatnak vagy cipőnek van helye, hanem a valamivel kevésbé használt rövidáru-elemeknek is. Az ilyen típusú szekrény hatalmas előnye az is, hogy az elejét tükör díszíti. Minél nagyobb a tányér, annál jobb. A tükör tökéletesen tükrözi a képet, így optikai csalódást kelt, aminek köszönhetően a helyiség valamivel nagyobbnak tűnik, mint amilyen valójában. Sőt, a tolóajtók tökéletesek szűk helyiségekbe és folyosókba.

Csúszó szekrény – nem csak az előszoba bútora

A hálószoba olyan helyiség, amelyhez a legmagasabb szintű kényelem társul. A belső teret, amely a mi privát oázisunk, ezért megfelelően kell megtervezni. Itt a harmónia és a rend a legfontosabb! A rendezett környezet garantálja a kiváló minőségű pihenést – nem csak alvás közben. Érdemes bevezetni a hálószobába vezetős ajtókkal ellátott szekrényt is. Miért? Mert a tágas konstrukció minden ruhához elfér. A bútor itt tökéletesen működik egyfajta gardróbként - különösen, ha tükörrel van felszerelve, amelyben láthatja magát. A tolós gardrób garanciája a jól szervezett térnek, amelyben minden elem megtalálja a megfelelő helyet. Sőt, a nagyvonalú kialakítás lehetővé teszi számos kisebb tárolórendszer mellőzését. A felszerelés mennyiségét tekintve a minimalizmus a kis helyiségekben különösen kívánatos, ezért egy kis hálószoba tökéletes hely egy ilyen gardróbnak!

Optimális irodai felszerelés

Az otthoni iroda elrendezésének a funkcionalitáson és a minimalizmuson kell alapulnia. Az így összeállított környezet hat a legjobban a munka eredményére - elvégre nem okoz figyelemelterelést. A tolós gardróbszekrények is kiválóak az ilyen típusú helyiségekben! A nagyméretű szerkezet tökéletesen kialakított belseje könnyen befogadja az itt található irathalmazokat és egyéb anyagokat, amelyeknek itt elérhető közelségben kell lenniük. Kiegészítőként rendkívül stílusos kiegészítő, amely kiemeli a kompozíció karakterét. A kínálatunkban szereplő gardróbok a legkülönfélébb ízlésekkel is találkozhatnak, így a skandináv egyszerűség híve és a klasszikusokat kedvelő is megtalálja itt a stílusát!

Melyik gardrób modellt válassza?

A tárolóbútorok minden otthon kulcsfontosságú elemei. Nekik köszönhetően rend van a környezetben, ami vonzóvá teszi a rendezéseket a szemnek. Emiatt üzletünkben a tolószekrények fontos részét foglalják el kínálatunkban. A különféle helyiségek egyik optimális választásaként rendkívül népszerűek. A nagy méretű szerkezet tágas és segíti a környezet tökéletes rendezését. Ez éles ellentétben áll az anyagszekrény-val, amely általában ideiglenes megoldás. A csúszó modell sok helyet foglal, az összeszerelés pedig egy kicsit több átgondolást igényel. A tolóajtókkal dúsított konstrukcióból fakadó előnyök gazdag listája azonban számos támogatót kölcsönöz ennek a bútornak.

To Top