A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Torta dekorációs kellékek

Karácsony, Húsvét, névnapok, születésnapok, évfordulók. Sok alkalom van a családdal való ünneplésre. Akkor érdemes valami egészen különlegeset készíteni. Vannak, akik

előszeretettel díszítik a pompás tortákat, de ha nem is született mindenki cukrásznak, azt javasoljuk: számít a vágy és a szív egy-egy finom sütemény vagy szájban olvadó süti elkészítésében. Atortadíszítőknek és egyéb péksütemények díszítéséhez szükséges kiegészítőknek köszönhetően pedig a legegyszerűbb tortából is igazán királyi tortát készíthetünk. A torták díszítéséhez érdemes a legfunkcionálisabbkiegészítőket választani. > Akkor soha nem lesz unalmas a konyhánk, és a legkisebbeket közös játékra buzdítjuk. Nézzük meg, hogy a közös tortadíszítés izgalmas!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Tartozékok torták díszítéséhez – mire lesz szükségünk?

Amegfelelő tortadíszítési kellékeknek köszönhetően sütésünk eredetiségét és az ünneplés jellegét hangsúlyozhatjuk. Egyedülálló íz- és színkompozíció létrehozásához szükségünk van egy cukrásztáskára, fúvókákkal a torták díszítéséhez. A tortadíszítő készletnek tartalmaznia kell egy adaptert is, amely lehetővé teszi a hegyek cseréjét, és így a >tortadíszítők, különféle minták készítése. Például aDELICIA termékek teljes készlettel rendelkeznek. A fúvókákkal ellátott cukrászzacskó felváltva használható atorták díszítésére szolgáló pipákkal. Ezenkívül a cukrászat kötelező darabja egy filctoll, amely aDELICIAt díszíti. Segítségével szokatlan dedikációt vagy vicces rajzot készíthetünk. A díszítés utolsó szakasza előtt azonban fel kell kenni a krémet, el kell kenni, majd elsimítani. Ehhez kétségtelenül szükségünk leszásókra, például DELICIA-ra vagy szilikon ecsetre. Az igazi cukrászművészek felszerelhetik magukat sütemények díszítésére szolgáló kiegészítőkkel is, mint pl. erős >vékony cukrászecsetek.

Tortadíszítő készletek – otthoni szakembereknek

Ha valami boldoggá tesz bennünket – és büszkén mondhatjuk: ez az én szenvedélyem! - akkor nem kell spórolni rajta. Egyesek számára a bélyeggyűjtés, másoknak a búvárkodás a legnagyobb hobbi, de vannak olyanok is, akik imádnak édességet készíteni. Ezeket szem előtt tartvahoztunk létre kiegészítőket a torták díszítéséhez, például egy DELICIA díszítőfúvókát vagy egy DELICIA péksüteményes készletet. Nekik köszönhetően mindentortadíszítő készletet kaphat. vagy sprayt a kezedben.egy helyen. Egymásra rakva és készen áll a következő használatra. A tortadíszítő készletek szintén remek ajándékötlet! Akit érdekel a cukrászda, az biztosan örülni fog egy ilyen ajándéknak. Ennyitortadíszítő fúvóka még jobban ösztönözheti a kezdőt a fejlődésre, a régi időzítőt pedig az új kísérletekre a konyhában. Atortadíszítéshez szükséges kiegészítők különböző áron szerezhetők be, így mindenkinek, aki ajándékot készít, biztosan nem lesz gondja a megfelelő tortadíszítő kiválasztásával vagy a készlet összeállításával. torták saját díszítő tortáik

Tortadíszítő fúvókák – mesteri precizitással díszítse a tortát

A torta sütése nagyon fáradságosnak és nehéznek tűnik. Hányan adják fel anélkül, hogy megpróbálnák, és egy cukrászdára bízzák a születésnapi torta elkészítését? Nem tudjuk garantálni, hogy az első próbálkozásra minden rendben lesz, de megígérhetjük, hogy a tortadíszítő fröccsök nagyban megkönnyíti a péksütemény életét. Javasoljuk a „lépésről lépésre” és fokozatos, átgondolt vásárlás. Kezdjük egykrémfecskendővel, vagy inkább egydugattyús tortadíszítővel. Nyolc cserélhető tipp elég mindenkinek, aki belekezd a kulináris kalandba. Evéssel azonban nő az étvágy, és akkor nincs más dolgunk, mint vásárolnitorta díszítő fúvókákat. Ezeknek köszönhetően nem csak a tortára kenendő krém mennyiségét tudjuk szabályozni, hanem dönteni is. az alakkrémre. A tortadíszítő fúvókák mosogatógépben moshatóak, az egyik tortadíszítő készlet pedig rozsdamentes acélból készült, így biztos lehet benne, hogy dekorátor vásárlása esetén A DELCIAtorták nagyon hosszú évekre szóló befektetés. Az adapterek és a tisztítókefe tortadíszítő fúvókákhoz pozitívan befolyásolják ezeknek a tartozékoknak a működését.

Tortadíszítők – az édességek varázslatos országában a legkisebbekkel

Ki még alig várja, hogy hozzánk hasonlóan otthon is kipróbálhassa a tortadíszítő készletet? Legyen óvatos, mert a jó kiegészítők segítségével a díszítés olyan egyszerűvé válik, hogy elfelejtheti az egész világot és maradhat a konyhában! A krémfecskendők és tortadíszítő fúvókák remek szórakozást nyújt , életkortól függetlenül, ezért arra biztatjuk, hogy a sütés-díszítésbe vonják be gyermekeiket is. Köszönhetően a DELICIA termékek egyszerű használatának, a gyermekkel együtt szabadjára engedhetjük fantáziánkat és alkothatunk tortadíszítő fúvókák, cukrászati ecset és spatula segítségével. erős> csodálatosan díszített csemegék. Minden süteménydíszítéshez szükséges kellék biztonságos, így semmi sem akadályozza meg, hogy jól érezzük magunkat együtt a konyhában, még a legkisebbekkel sem. Egy gyerekkel játszani, ami a kellemeset a hasznossal ötvözi? Mi az igen mellett vagyunk! Csak arra figyelmeztetünk, hogy a torták és sütemények díszítése előtt ne együk meg az édes dekorációkat!

To Top