A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Tortaformák

Az ünnepektől, de minden nap. Többszintes vagy kicsi. Csokoládé, tejszínnel, gyümölccsel vagy zselével. A hozzávalóktól függetlenül a sütemények sütésénél az a

legfontosabb, hogy milyen szívet fektetnek az elkészítésébe. Ahhoz, hogy szép és ízletes péksüteményeket élvezhessünk, szükségünk van egy megfelelő rugós tepsire, amelyben süteményeinket elkészítjük.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A választásnál nem érdemes kompromisszumot kötni – a legjobb, ha olyan tortasütési formát választunk, amely száz százalékig megfelel a követelményeinknek. Egy jó minőségű tortaforma hosszú évekig szolgál majd, így minden sütésbarát tudja, mennyire fontos a helyes döntés. Szilikon tortaforma, kerek, kihúzható. Melyiket válasszam? Javasoljuk, mire érdemes figyelni vásárláskor, és bebizonyítjuk, miért érdemes a konyhád kényelmében elkezdeni süteményt sütni.

Rugós konzervdobozok – melyiket válasszuk?

A süteménysütéshez rugós tepsi kiválasztásakor számos tényezőre kell figyelnünk. Jó ezeket leírni vagy csak észben tartani, és a tortaforma vásárlása egyszerű és kellemes lesz. Számít a méret? Tortaforma esetén a válasz: természetesen! Attól függően, hogy hány embernek készítünk süteményt, milyen gyakorisággal használjuk a rugós formát és milyen egyéb igényeinket, válasszunk megfelelő méretű sütőformát. Jó, ha több tortaforma is választható az alkalomhoz illő méretben.

A nagy rugós tepsi akkor lesz hasznos, ha különleges alkalmakra süti a tortát, míg a kis rugós tepsi tökéletes tepsi a mindennapi sütéshez. Bizonytalanoknak vagy helytakarékosságra vágyóknak az állítható süteménysütő formákat ajánljuk. Egy másik kulcsfontosságú jellemző, amelyre figyelnie kell vásárlás előtt, az az anyag, amelyből a rugós formájú serpenyő készül. Az, hogy miből készül a süteménysütő forma, meghatározza az árat, de a minőséget is. Választhatunk leggyakrabban acélból készülteket, például DELICIA, de szilikont is - SiliconPRIME. Acél rugós formák esetén ellenőrizze, hogy a süteménysütőforma rozsdamentes acélból készült-e, és hogy mosogatógépben mosható-e.

A szilikon tortaformák általában mechanikus mosásra alkalmasak, és anyaguk miatt a legfiatalabb cukrászok számára is tetszenek. A forma is fontos - a kerek rugós formák jól beváltak piskóta és hagyományos krémmel rétegezett torták formájaként, míg a téglalap alakú rugós tepsiben látványos húsvéti mazurkát vagy több "hétköznapi" tortát készítünk, például almás pitét. Kerek, téglalap alakú, fémlemez vagy üveg vagy esetleg szilikon? A választás a tiéd!

Formák sütemények sütéséhez – hagyja magát meggyőzni az otthoni sütéssel

A kezdők nagyon gyakran félnek attól, hogy saját konyhájukban süssenek süteményt. Teljesen felesleges! Egy finom sütemény elkészítése csak látszólag bonyolult. Miért érdemes beruházni egy jó, akár egy kis tortaformába, és elkezdeni otthon sütni? Mert tudod, mit eszel. Te szabályozod a cukor mennyiségét, ízlésed szerint választasz krémeket, dekorációkat. Készíthet tortát anélkül, hogy aggódna a kalóriák miatt, vagy süthet egészséges édességeket. Ráadásul biztos lehet benne, hogy minden hozzávaló friss, és természetesen pénzt takarít meg. Csak előnyök! És ez még nem minden.

A sütéssel meghitt hangulatot és csodálatos illatokat hozol otthonába. A közös süteménysütés ideális alkalom a gyerekekkel való időtöltésre is, akik számára a találékonyság és a kreativitás leckéje lesz. Egy rugós tepsi megvásárlása lehet az első lépés egy nyitott, nyüzsgő otthon felé, ahol tele van vendégekkel, akik betérnek egy kávéra és egy finom, tejszínes tortára vagy feltéttel. A gyomron keresztül a szívbe? Kétségtelenül! A süteményformák használatával kifejezheti érzéseit, de egyben ellazulhat is. Sokak számára nincs is stresszoldóbb, mint a konyhába bújva elkészíteni egy finom süteményt kedvencével, például szilikon rugós formával.

Kis tortaformák – nagyszerű lehetőségek

Nincs szükségünk fél méter átmérőjű óriási tortaformákra, hogy igazi cukrászdá váljunk a négy falunkban. Csak néhány kütyü kell hozzá, köztük a legfontosabb - egy tortaforma a sütéshez, és máris mehetünk! Ha az általunk vásárolt rugós tepsi egyelőre az egyetlen a házunkban, javasoljuk, hogy vásároljon olyan tortaformát, amely nem csak lebomlik, hanem formaformát is tartalmaz - ennek köszönhetően nő a felszolgált pékáruk fajtáinak száma, és soha nem lesz unalom a konyhánkban. A modern megoldások kedvelőinek biztosan tetszeni fog a SilicionPRIME sorozat rugós tepsije - a szilikon rugós serpenyők mosogatógépben moshatók, kevesebb helyet foglalnak el, mint a hagyományos, például acélból készült rugós serpenyők, és nem csak magasban működnek. hőmérsékleten, hanem hűtőben is - hideg sütemények formájaként. Garantáljuk, hogy a rugós tepsi kis mérete nem akadályozza a cukrászati fantáziát, egy kis rugós tepsi megvásárlása pedig egy nagy kulináris kaland kezdete lehet!

To Top