A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Előszoba tükrök, függő tükör - nagy, kerek, modern

Az álombelső elrendezés kialakításakor figyelmünket az elegáns bútorok és egyéb berendezési elemek kiválasztására összpontosítjuk. Érdemes azonban egy lépéssel tovább

lépni, és időt szakítani arra, hogy olyan egyedi dekorációkat találjunk, amelyek nem csak a tér karakterét hangsúlyozzák, hanem segítenek abban is, hogy egyedi, egyedi hangulatot teremtsünk benne. A dekoratív tükrök tökéletes példái azoknak a termékeknek, amelyek száz százalékosan teljesítik feladatukat.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Falra függeszthető tükör DIAMANTS
  47%
  24h
 2. Ovális falitükör HUB, szürke, 61x 91 cm
  47%
  24h
 3. Kerek falitükör HUB, szürke, 94 cm
  47%
  24h
  Kerek falitükör HUB, szürke, 94 cm
  60 989,00 Ft 114 563,00 Ft
 4. Kerek falitükör HUB, szürke, 61 cm
  46%
  24h
  Kerek falitükör HUB, szürke, 61 cm
  36 418,00 Ft 67 734,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A falakra akasztva azonnal élénkítik megjelenésüket. Optikailag is megnövelik a teret. Sokkal világosabbá és tágasabbá teszik a szobát. Mire kell tehát figyelni vásárláskor? Mely dekoratív tükrök működnek a nappaliban, és melyek a hálószobában vagy a folyosón? Érdemesebb egy nagy dísztükört feltenni, vagy esetleg több kisebb függőtükör is segít elérni a kívánt hatást? Mely modellek illenek jól a csillogó belső terekben, és melyek illenek tökéletesen a hűvös, skandináv stílusba? Ezekre és más kérdésekre az alábbiakban talál választ

Akasztható tükrök: rövid stíluskalauz

A belső tér kialakítása során nagy erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy minden lakberendezés elem tökéletesen működjön együtt, így koherens egészet alkotva. Ezért, amikor egy dekorációs keretbe zárt, sima üveglap formájú dekoráció vásárlása mellett döntünk, különös figyelmet kell fordítanunk a termék általános megjelenésére. Például – a nehéz, lefolyó anyagokban és aranyszínű, szemet gyönyörködtető kiegészítőkben bővelkedő glamour elrendezésekben a láncon lévő dekoratív tükrök fognak a legszebben kinézni.

A Restilo üzletben egyedileg vagy három-öt darabból álló kész szettben találkozhatsz dekoratív glamour tükrökkel. Elég, ha a falra rögzíti őket, és az így elkészített kompozíció nemcsak Önnek, hanem a meghívott vendégeknek is örömet okoz. A régi Hollywood pompája és gazdagsága által ihletett enteriőrök témájánál maradva - ha tökéletes dekorációt keresünk, érdemes kiemelt figyelmet fordítani az aranyszínű dísztükrökre. Klasszikus (kör, téglalap) vagy kicsit extravagánsabb formákban (rombusz, hatszög). A fényes festékkel festett keretek tökéletesen illeszkednek az elegáns, fényűző terek megjelenéséhez.

Dísztükrök vs. Skandináv szemlélet a lakberendezésben

Ha azonban nem érzed jól magad az aranyozás és a stukkó társaságában, akkor a belső megjelenéshez tökéletesen illeszkedő függő tükrök keresését át kell terelni egy kicsit másra vágány. Ki tudja, talán hirtelen kiderül, hogy a menő, skandináv stílus közel áll a szívéhez? Dísztükrök fa keretben, vagy olyanok, amelyekhez fémvázra erősített, dekoratív, széles bőröv? A Restilo webáruházban összegyűjtött modellek sokszínűségükkel – eredeti formákkal, valamint szokatlan anyagokkal, amelyekből készültek – gyönyörködnek.

Kínálatunkban nagy és kis dísztükröket egyaránt talál. Kerek, négyzet vagy háromszög alakú modellek. Arany, ezüst, fekete, fehér vagy réz keretbe zárt, valamint vékony, finom láncra rögzítettek. Lóg és áll. És bár stílusban különböznek egymástól, egyesíti őket a kiváló minőségű kidolgozás és a gyártás során használt tartós és tartós üveg. A "dekorációk - dísztükrök" kategóriában elérhető termékek tökéletesek nappaliba, hálószobába, otthoni irodába, öltözőbe vagy előszobába. Alkalmazásaik sokasága miatt beleszeretnek a szép és egyben hasznos tárgyak minden szerelmesébe.

Hogyan lehet hangsúlyozni egy ipari loft hangulatát fekete függő tükörrel?

A belsőépítészeti trendek jönnek és mennek. Változnak, mint egy kaleidoszkópban. Ha tehát nem akarjuk megkockáztatni, hogy az általunk választott dísztükrök egy idő után megunnak és már nem passzolnak a belső kialakításhoz, érdemes a klasszikus, bevált megoldásokra fogadni. A folyosói tükrök univerzális, időtlen ajánlat. Színüknek köszönhetően - szépen harmonizálnak mind a hagyományosan, mind a modern berendezésű helyiségekkel. Rusztikus elrendezések esetén elég egy sima, krémszínű falra akasztani. A New York-i stílus ihlette helyiség berendezésekor azonban jó néhány érdekes kiegészítést hozzáadni a régi és az új határvonalából. Ezek lehetnek fém, függő, művészi csillagképek vagy a bolhapiacon talált eredeti dekorációk. Fontos, hogy megjelenésük ne vonja el a figyelmet a fekete dísztükörről, hanem konzisztens és koherens egységet alkossanak vele.

Természetesen nem minden, hogy a keretben lévő dísztükrönket milyen társasággal találjuk meg. Rendkívül fontos a hely, ahol felakasztjuk őket. Hiszen nem csak arról van szó, hogy az üres teret díszes dekorációkkal töltsük meg, hanem az is, hogy beépítsük a belsőépítészetbe, hogy az egész elválaszthatatlan részévé váljon. Tökéletesen harmonizált a többi elemmel, szép és hasznos kiegészítő. Ebből a célból a fekete dísztükröt olyan magasságba kell akasztani, hogy egy sima üvegtáblában szabadon nézhesd magad. Tehát nem lehet sem túl magasra, sem túl alacsonyra rögzíteni. A legjobb, ha megkér egy másik személyt, hogy menjen oda, ahol a dísztükör a keretbe lóg, és tartsa a levegőben egy pillanatra. Ha úgy döntünk, hogy egy ilyen beállítás a számunkra optimális - mehet is a díszek rögzítésére.

Szabadalom a gardrób rendben tartására? Álló tükör akasztóval!

Különböző okok miatt az is előfordulhat, hogy nem akarunk lyukakat fúrni a falba, vagy szöget verni bele. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a dísztükörről. Csak egy függő modell helyett inkább egy állótükör mellett döntünk. A Restilo webáruházban két egyedi ajánlattal készültünk Önnek. Nemcsak a divatos, modern megjelenést, hanem a praktikus tulajdonságokat is ötvözik. Az általunk kínált termékek mindegyike speciális fa vagy fém kerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a mindennapi szükségletek tárolását.

A HUB állótükör tehát egy keskeny, négy lépcsőfokkal rendelkező létrával van felszerelve. Tekintettel arra, hogy közvetlenül az üvegtábla mögé került, a ráakasztott ruhák és kiegészítők láthatatlanok a háztartás többi tagja és a meghívott vendégek számára. A VALLA állótükör (fekete vagy fehér színben kapható) két fém akasztó közé volt rögzítve. Kicsit úgy néznek ki, mint a fémrudak, amiket a ruhaboltokban találhatunk. Az egész szerkezet könnyű és nem foglal sok helyet. Lehetővé teszi azonban a felsőruházat és a nadrág okos tárolását, illetve a bal szárnyba épített keskeny polcnak köszönhetően a szükséges kiegészítőket, kozmetikumokat és parfümöket is.

Reggeli smink az asztali tükör mellett? Mi az igen mellett vagyunk!

Már beszéltünk a nagyméretű függő és álló dekorációkról. Itt az ideje tehát a kicsi, de rendkívül érdekes asztali tükröknek. Nemcsak méretükben, hanem alkalmazásukban is különböznek elődeiktől. Nem szokták az egész sziluettet és ruházatot nézni. Lehetővé teszik, hogy a részletekre összpontosítson, mint például a smink vagy a gondosan elrendezett frizura. Szilárd fém vagy műanyag alapra rögzítve tökéletesen tapadnak a talajhoz. Nem lötyögnek és nem lötyögnek. Így mindennapi használatra tökéletesek. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Restilo asztali tükreinek teljes kollekciójával. Kínálatunkban a Provence-i éghajlat által ihletett romantikus enteriőrök szerelmesei, valamint a modern, ipari loftok stílusában dekorált enteriőrök szerelmesei is megtalálhatók. Ha nehézségei vannak a választással, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz. Speciális tanácsadók segítenek a döntésben, és biztonságosan végigvezetik a teljes vásárlási folyamaton.

To Top