A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Előszoba tükrök, függő tükör - nagy, kerek, modern

Az álombelső elrendezés kialakításakor figyelmünket az elegáns bútorok és egyéb berendezési elemek kiválasztására összpontosítjuk. Érdemes azonban egy lépéssel tovább

lépni, és időt szakítani arra, hogy olyan egyedi dekorációkat találjunk, amelyek nem csak a tér karakterét hangsúlyozzák, hanem segítenek abban is, hogy egyedi, egyedi hangulatot teremtsünk benne. A dekoratív tükrök tökéletes példái azoknak a termékeknek, amelyek száz százalékosan teljesítik feladatukat.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Tükör ODEM szín bézsszínű motívum boho stílus boho
  66%
  24h
  Tükör ODEM szín bézsszínű motívum boho stílus boho
  Special Price 4 612,00 Ft Regular Price 13 676,28 Ft
 2. Art Deco stílusú, virágformájú, falra függeszthető dísztükör SOLA, arany
  21%
  24h
 3. Art Deco stílusú falra függeszthető tükör SCHEMA, arany
  47%
  24h
  Art Deco stílusú falra függeszthető tükör SCHEMA, arany
  Special Price 4 040,00 Ft Regular Price 7 608,00 Ft
 4. Modern stílusú, kerek, falra függeszthető tükör CIRCLE, fekete
  47%
  24h
  Modern stílusú, kerek, falra függeszthető tükör CIRCLE, fekete
  Special Price 2 764,00 Ft Regular Price 5 199,00 Ft
 5. Minimál stílusú, kerek, falra függeszthető tükör FULL MOON
  20%
  24h
  Minimál stílusú, kerek, falra függeszthető tükör FULL MOON
  Special Price 8 168,00 Ft Regular Price 10 209,00 Ft
 6. Minimál stílusú, négyzetes, boho falitükör függesztő pánttal CORK, parafa
  47%
  24h
 7. Fali dekortükör POINTS, kerek, fehér-fekete
  47%
  24h
  Fali dekortükör POINTS, kerek, fehér-fekete
  Special Price 6 057,00 Ft Regular Price 11 462,00 Ft
 8. Boho stílusú kerek, fali dísztükör BOHEMA
  47%
  24h
  Boho stílusú kerek, fali dísztükör BOHEMA
  Special Price 11 782,00 Ft Regular Price 22 350,00 Ft
 9. Minimál stílusú falra függeszthető dísztükör TELA, fekete
  66%
  24h
 10. Minimál stílusú falra függeszthető glamour dísztükör EBELE, arany
  51%
  24h
  Minimál stílusú falra függeszthető glamour dísztükör EBELE, arany
  Special Price 16 760,00 Ft Regular Price 34 202,00 Ft
 11. Falra függeszthető dísztükör ESHA, fekete
  47%
  24h
  Falra függeszthető dísztükör ESHA, fekete
  10 866,00 Ft Regular Price 13 582,00 Ft
 12. Falitükör PRISMA, vörösréz
  46%
  24h
  Falitükör PRISMA, vörösréz
  Special Price 31 022,00 Ft Regular Price 57 328,00 Ft
 13. Indusztriális stílusú asztali tükör PRESS
  45%
  24h
  Indusztriális stílusú asztali tükör PRESS
  Special Price 42 681,00 Ft Regular Price 78 140,00 Ft
 14. Ovális falitükör HUB, szürke, 61x 91 cm
  47%
  24h
  Ovális falitükör HUB, szürke, 61x 91 cm
  Special Price 45 765,00 Ft Regular Price 85 849,00 Ft
 15. Kerek falitükör HUB, szürke, 94 cm
  47%
  24h
  Kerek falitükör HUB, szürke, 94 cm
  Special Price 60 989,00 Ft Regular Price 114 563,00 Ft
 16. Kerek falitükör HUB, szürke, 61 cm
  46%
  24h
  Kerek falitükör HUB, szürke, 61 cm
  Special Price 36 418,00 Ft Regular Price 67 734,00 Ft
 17. Available soon Falra függeszthető tükör DIAMANTS
  47%
  Falra függeszthető tükör DIAMANTS
  Special Price 3 977,00 Ft Regular Price 7 511,00 Ft
 18. Available soon Kerek, falra függeszthető tükör polccal ROMMIE, fekete
  50%
  Kerek, falra függeszthető tükör polccal ROMMIE, fekete
  Special Price 5 681,00 Ft Regular Price 11 269,00 Ft
 19. Available soon Kerek, falra függeszthető tükör polccal OVA, fekete
  24%
  Kerek, falra függeszthető tükör polccal OVA, fekete
  Special Price 12 233,00 Ft Regular Price 16 087,00 Ft
 20. Available soon Kerek, fali tükörfüzér-készlet láncon TRIO, fekete 3 db
  50%
  Kerek, fali tükörfüzér-készlet láncon TRIO, fekete 3 db
  Special Price 3 175,00 Ft Regular Price 6 355,00 Ft
 21. Available soon Csepp alakú falra függeszthető dísztükör DROP, fekete
  50%
  Csepp alakú falra függeszthető dísztükör DROP, fekete
  Special Price 2 983,00 Ft Regular Price 5 970,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A falakra akasztva azonnal élénkítik megjelenésüket. Optikailag is megnövelik a teret. Sokkal világosabbá és tágasabbá teszik a szobát. Mire kell tehát figyelni vásárláskor? Mely dekoratív tükrök működnek a nappaliban, és melyek a hálószobában vagy a folyosón? Érdemesebb egy nagy dísztükört feltenni, vagy esetleg több kisebb függőtükör is segít elérni a kívánt hatást? Mely modellek illenek jól a csillogó belső terekben, és melyek illenek tökéletesen a hűvös, skandináv stílusba? Ezekre és más kérdésekre az alábbiakban talál választ

Akasztható tükrök: rövid stíluskalauz

A belső tér kialakítása során nagy erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy minden lakberendezés elem tökéletesen működjön együtt, így koherens egészet alkotva. Ezért, amikor egy dekorációs keretbe zárt, sima üveglap formájú dekoráció vásárlása mellett döntünk, különös figyelmet kell fordítanunk a termék általános megjelenésére. Például – a nehéz, lefolyó anyagokban és aranyszínű, szemet gyönyörködtető kiegészítőkben bővelkedő glamour elrendezésekben a láncon lévő dekoratív tükrök fognak a legszebben kinézni.

A Restilo üzletben egyedileg vagy három-öt darabból álló kész szettben találkozhatsz dekoratív glamour tükrökkel. Elég, ha a falra rögzíti őket, és az így elkészített kompozíció nemcsak Önnek, hanem a meghívott vendégeknek is örömet okoz. A régi Hollywood pompája és gazdagsága által ihletett enteriőrök témájánál maradva - ha tökéletes dekorációt keresünk, érdemes kiemelt figyelmet fordítani az aranyszínű dísztükrökre. Klasszikus (kör, téglalap) vagy kicsit extravagánsabb formákban (rombusz, hatszög). A fényes festékkel festett keretek tökéletesen illeszkednek az elegáns, fényűző terek megjelenéséhez.

Dísztükrök vs. Skandináv szemlélet a lakberendezésben

Ha azonban nem érzed jól magad az aranyozás és a stukkó társaságában, akkor a belső megjelenéshez tökéletesen illeszkedő függő tükrök keresését át kell terelni egy kicsit másra vágány. Ki tudja, talán hirtelen kiderül, hogy a menő, skandináv stílus közel áll a szívéhez? Dísztükrök fa keretben, vagy olyanok, amelyekhez fémvázra erősített, dekoratív, széles bőröv? A Restilo webáruházban összegyűjtött modellek sokszínűségükkel – eredeti formákkal, valamint szokatlan anyagokkal, amelyekből készültek – gyönyörködnek.

Kínálatunkban nagy és kis dísztükröket egyaránt talál. Kerek, négyzet vagy háromszög alakú modellek. Arany, ezüst, fekete, fehér vagy réz keretbe zárt, valamint vékony, finom láncra rögzítettek. Lóg és áll. És bár stílusban különböznek egymástól, egyesíti őket a kiváló minőségű kidolgozás és a gyártás során használt tartós és tartós üveg. A "dekorációk - dísztükrök" kategóriában elérhető termékek tökéletesek nappaliba, hálószobába, otthoni irodába, öltözőbe vagy előszobába. Alkalmazásaik sokasága miatt beleszeretnek a szép és egyben hasznos tárgyak minden szerelmesébe.

Hogyan lehet hangsúlyozni egy ipari loft hangulatát fekete függő tükörrel?

A belsőépítészeti trendek jönnek és mennek. Változnak, mint egy kaleidoszkópban. Ha tehát nem akarjuk megkockáztatni, hogy az általunk választott dísztükrök egy idő után megunnak és már nem passzolnak a belső kialakításhoz, érdemes a klasszikus, bevált megoldásokra fogadni. A folyosói tükrök univerzális, időtlen ajánlat. Színüknek köszönhetően - szépen harmonizálnak mind a hagyományosan, mind a modern berendezésű helyiségekkel. Rusztikus elrendezések esetén elég egy sima, krémszínű falra akasztani. A New York-i stílus ihlette helyiség berendezésekor azonban jó néhány érdekes kiegészítést hozzáadni a régi és az új határvonalából. Ezek lehetnek fém, függő, művészi csillagképek vagy a bolhapiacon talált eredeti dekorációk. Fontos, hogy megjelenésük ne vonja el a figyelmet a fekete dísztükörről, hanem konzisztens és koherens egységet alkossanak vele.

Természetesen nem minden, hogy a keretben lévő dísztükrönket milyen társasággal találjuk meg. Rendkívül fontos a hely, ahol felakasztjuk őket. Hiszen nem csak arról van szó, hogy az üres teret díszes dekorációkkal töltsük meg, hanem az is, hogy beépítsük a belsőépítészetbe, hogy az egész elválaszthatatlan részévé váljon. Tökéletesen harmonizált a többi elemmel, szép és hasznos kiegészítő. Ebből a célból a fekete dísztükröt olyan magasságba kell akasztani, hogy egy sima üvegtáblában szabadon nézhesd magad. Tehát nem lehet sem túl magasra, sem túl alacsonyra rögzíteni. A legjobb, ha megkér egy másik személyt, hogy menjen oda, ahol a dísztükör a keretbe lóg, és tartsa a levegőben egy pillanatra. Ha úgy döntünk, hogy egy ilyen beállítás a számunkra optimális - mehet is a díszek rögzítésére.

Szabadalom a gardrób rendben tartására? Álló tükör akasztóval!

Különböző okok miatt az is előfordulhat, hogy nem akarunk lyukakat fúrni a falba, vagy szöget verni bele. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a dísztükörről. Csak egy függő modell helyett inkább egy állótükör mellett döntünk. A Restilo webáruházban két egyedi ajánlattal készültünk Önnek. Nemcsak a divatos, modern megjelenést, hanem a praktikus tulajdonságokat is ötvözik. Az általunk kínált termékek mindegyike speciális fa vagy fém kerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a mindennapi szükségletek tárolását.

A HUB állótükör tehát egy keskeny, négy lépcsőfokkal rendelkező létrával van felszerelve. Tekintettel arra, hogy közvetlenül az üvegtábla mögé került, a ráakasztott ruhák és kiegészítők láthatatlanok a háztartás többi tagja és a meghívott vendégek számára. A VALLA állótükör (fekete vagy fehér színben kapható) két fém akasztó közé volt rögzítve. Kicsit úgy néznek ki, mint a fémrudak, amiket a ruhaboltokban találhatunk. Az egész szerkezet könnyű és nem foglal sok helyet. Lehetővé teszi azonban a felsőruházat és a nadrág okos tárolását, illetve a bal szárnyba épített keskeny polcnak köszönhetően a szükséges kiegészítőket, kozmetikumokat és parfümöket is.

Reggeli smink az asztali tükör mellett? Mi az igen mellett vagyunk!

Már beszéltünk a nagyméretű függő és álló dekorációkról. Itt az ideje tehát a kicsi, de rendkívül érdekes asztali tükröknek. Nemcsak méretükben, hanem alkalmazásukban is különböznek elődeiktől. Nem szokták az egész sziluettet és ruházatot nézni. Lehetővé teszik, hogy a részletekre összpontosítson, mint például a smink vagy a gondosan elrendezett frizura. Szilárd fém vagy műanyag alapra rögzítve tökéletesen tapadnak a talajhoz. Nem lötyögnek és nem lötyögnek. Így mindennapi használatra tökéletesek. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Restilo asztali tükreinek teljes kollekciójával. Kínálatunkban a Provence-i éghajlat által ihletett romantikus enteriőrök szerelmesei, valamint a modern, ipari loftok stílusában dekorált enteriőrök szerelmesei is megtalálhatók. Ha nehézségei vannak a választással, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz. Speciális tanácsadók segítenek a döntésben, és biztonságosan végigvezetik a teljes vásárlási folyamaton.

To Top