A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!
A tükrös szekrény a hálószoba felszerelésének egyik legalapvetőbb eleme. Elsősorban a ruhák tárolásában segít, de határozottan nem csak. A tágas belső térben más tárgyaknak
is van helye. Sőt, magának a bútornak van még egy funkciója, amivel meglepheti Önt!
  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

stílusos és funkcionális bútorok

Az üzletünkben kapható bútorok a kiváló minőséget, a divatos dizájnt és a funkcionalitást ötvözik. Kiegészítőként nemcsak stílusos, hanem praktikus kompozíciókat is készíthet. A Restilonál hiszünk abban, hogy az otthoni kényelem kombinálhatja mindkét tulajdonságot. A szemnek tetsző és az igényekhez szabott környezet a legjobb irány a belsőépítészethez. A házat is harmónia és rend jellemezze - elvégre egy rendezett lakásban sokkal kellemesebb a működés. Éppen ezért a tárolóbútorok a felszerelések egyik alapeleme. Ennek a csoportnak a legnépszerűbb képviselője természetesen a gardrób. A tágas, többszintű szerkezet többféle formát ölthet. Odabent nem csak a ruháknak van hely, hanem mindenféle hétköznapi tárgynak is. Az ilyen típusú bútorok az otthon különböző részein megtalálják a helyüket, a hálószobától az előszobáig.

Tükrös szekrény – univerzális lakberendezési tárgyak

A rendszerint az elején elhelyezett tükörrel gazdagított tágas gardrób egyfajta klasszikus. A nagy bútor mellett döntünk elsősorban a sokféle tárgy tárolási lehetősége miatt. A teremben szívesen szervezünk hozzá felsőruházatot, sőt néha cipőt is. A hálószobában egyfajta tárolóként szolgál minden kiegészítőnek és ruházatnak. Érdekes módon ez a bútortípus az irodai berendezések elemeként is jól működik. Ebben a belső térben leggyakrabban hasznos raktárnak bizonyul különféle típusú dokumentumok és irodai kiegészítők számára.

A tükörszekrények nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is. A szerkezet elejét vagy oldalát díszítő üvegtábla egyfajta dekoráció. Hatékonyan tükrözi a fényt és a képet, így a belső tér valamivel nagyobbnak tűnik, mint amilyen valójában. Ezt az ügyes elrendezési trükköt gyakran használják a professzionális lakberendezők. Ezért tökéletes bútor olyan kis helyiségekbe, amelyeket valóban vonzóbbá szeretnénk tenni!

Tükrös szekrények kis belső terekhez

A nagy, tükörrel ellátott szekrény funkcionális és rendkívül stílusos. Segít a környezet rendezésében, és sokkal vonzóbbá teszi a belső teret. Ahogy korábban már említettük, a szerkezet részét képező lap számos további előnnyel is jár. Nem tagadható azonban, hogy az ilyen típusú berendezéseket általában nagy méretek jellemzik. Emiatt üzletünkben megtalálhatóak a tolószekrények is, amelyek kis helyiségekben sokkal jobban működnek, mint a klasszikus ajtós modellek. A szerkezet ugyanis úgy van kinyitva, hogy ne foglaljon több helyet. A csuklós ajtó sok helyet igényel, ezért a tolómechanizmus itt remek alternatíva! Kicsi hálószoba esetén a vezetőkre szerelt szárnyakkal ellátott, tükrös modellt ajánljuk.

Az Ön igényeire szabott hely

A masszív, stílusos és praktikus, tükörrel ellátott gardrób sok otthoni belső dekoráció alapja. Nemcsak praktikus hálószobabútor, hanem a folyosó berendezésének funkcionális eleme is. Kínálatunkban rengeteg elem található, melyek közül mindenki az igényeinek megfelelő változatot választhat. Az üzletünkben található, tökéletesen megtervezett és stílusos gardróbszekrények vonzóbbá teszik a környezetet és rendezettebbé teszik a házat!

To Top