A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A TV-szekrények minden modern otthon alapvető felszerelései. Az ilyen típusú bútorok nemcsak az elektronikai berendezések helyeként szolgálnak számunkra, hanem olyan

területként is, amely tökéletesen feltárja a dekorációkat. Függetlenül attól, hogy a hosszú sorozatos vetítések hobbink-e vagy sem, a jól megválasztott TV-szekrény a nappali berendezésének pótolhatatlan eleme.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

TV-szekrény – minden nappali nélkülözhetetlen eleme

A nappali a házunk egyik legfontosabb helyisége. Itt fogadjuk a vendégeket és töltjük együtt az időt. Érdemes tehát ügyelni arra, hogy a családi élet központjának számító hely ne csak esztétikusan legyen berendezve, hanem funkcionalitásával is lenyűgözze. Hogyan kell csinálni? Mindenekelőtt a berendezésre kell ügyelni, amely amellett, hogy kihangsúlyozza a négy fal dekorációját, garantálja a nappali varázsainak teljes komfortos használatát.

A TV-szekrények a bútorok kategóriájába tartoznak, amelyek a belső tér nélkülözhetetlen elemei. Olyan emberek számára készültek, akik szeretnek pihenni kedvenc Netflix sorozataikkal vagy más streaming platformjaikkal. Lehetővé teszik a multimédiás berendezések biztonságos tárolását és megjelenítését. Speciálisan profilozott forma és lyukak elfedik azokat a tartozékokat és kábeleket, amelyeket nem feltétlenül szeretnénk kitenni látogatóink szeme elé. A legtöbb piacon elérhető modell további előnye a polcok és fiókok, amelyeknek köszönhetően a TV-szekrény különböző típusú textíliák tárolására is szolgál. és a mindennapi életben szükséges kiegészítők. Az évtizedek során a TV-szekrény megjelenése egyértelműen fejlődött. Egy nagy, sarokbútortól a mai változatos formájú és színű modellekig.

A TV-szekrény, legyen az retro változat, vagy a kortárs esztétika szerint készült, mindig lenyűgöz univerzális karakterével és sokoldalú felhasználásával. Jelenleg a legnépszerűbb modellek a hosszúkás TV-szekrények, gyakran felfüggesztett fiókos szekrények formájában. Ne feledjük azonban, hogy mint minden berendezésnél, a TV-szekrénynek is meg kell felelnie ahhoz a stílushoz, amelyben otthoni birodalmunkat rendeztük be. Érdemes tehát vásárlás előtt megbizonyosodni arról, hogy az álommodell harmonizál-e a kollekciónkban már megtalálható egyéb termékekkel. Természetesen azoknak, akik szeretik a féktelen eklektikát a négy fal között, azt javasoljuk, hogy engedjék szabadjára a fantáziáját, és döntsenek több, különböző korszakból származó elem kombinálásával, aminek köszönhetően az egész rendkívülinek és bájjal teli lesz. Természetesen nem feledkezzünk meg a harmonikus kompozíciók kedvelőiről sem, akik a trendek változásától függően szívesen felfrissítik a környező teret. A következő bekezdésben három legdivatosabb elrendezést mutatunk be, TV-vel a főszerepben.

A TV-szekrény és a belső kialakítás. Három ajánlat ideális egy modern lakás

Saját esztétikánktól függően különleges színeket, mintákat és anyagokat vezetünk be a négy falba, amelyek kiemelik szenvedélyünket, legyen szó a technikai haladásról vagy a vad és titkos természetről. És bár a belsőépítészek minden évben felülmúlják egymást abban, hogy egy adott szezonban mi lehet divatos, a négy falból álló kortárs elrendezések alapja általában még mindig az aktuális stílusok – skandináv, ipari és modern. Az egyik jól ismert lakberendezési trióból ihletet merítve nappali berendezésekor emlékeznünk kell arra, hogy a körülöttünk lévő teret alkotó összes elemnek összhangban kell lennie a a minket meghatározó irányzat esztétikája. Az északi tereknek megfelelően kialakított helyiségben a semleges színek és a természetes anyagok, például a fa és a kerámia dominálnak.

Így érdemes fehér TV-szekrényt választani. A legjobb választás a hófehér zománccal festett fából készült modellek lesznek, amelyekben az időtálló színen kívül további feldolgozáson át nem esett alapanyagot is láthatunk. Ezáltal hangsúlyozzuk a természethez való kötődést, ami nagyon fontos Skandinávia lakosai számára. restilo webáruházunk gazdag kínálatában univerzális kialakítású fehér TV szekrényeket talál. Klasszikus formával kialakítva tökéletesen illeszkednek egy minimalista skandi típusú térbe. A belsőépítészet másik megdönthetetlen irányzata az iparosodás. Időtlen jellege miatt egyre gyakrabban hívjuk otthonunkba. A nyers, téglafalak között remek választás lesz a tetőtéri TV-szekrény. Jellemzője az egyszerű forma és a fekete, vas szerkezet és a meleg barna árnyalatú fa test szokatlan kombinációja. Megjelenése az egykori New York-i gyárakban lévő bútorokra utal. A nappaliban egy álló tetőtéri TV-szekrény elhelyezésével hangsúlyozzuk négy falunk modern jellegét, egyúttal a régi idők hangulatát is meghonosítjuk benne.

A jövőbe tekintő és újabb és újabb kütyüket kereső szerelmesek számára a tökéletes megoldás az lesz, ha a nappalit a futurisztikus irányzat esztétikájának megfelelően rendezik be. A sci-fi filmekből ihletett térben remek ötlet egy modern tévéállványt szabálytalan, geometrikus alakzatban elhelyezni. Ha a színekről van szó, koncentráljunk a lakkozott feketére és ezüstre. Szuperek lesznek az átlátszó műanyagból készült tévészekrények is, amelyekre a legújabb tévémodellt vagy PlayStation konzolt helyezzük el. A futurisztikus esztétikára utaló modellek között találunk függesztett TV-szekrényeket is. A modern és egyben meglepő megoldások a bútorok elrendezésében a négy fal tulajdonosának a technológiai fejlődés és a még feltáratlan univerzumhoz kapcsolódó koncepciók iránti szenvedélyét fogják hangsúlyozni.

To Top