A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Üdítőspoharak

Az étkészlet összeállításánál érdemes szem előtt tartani, hogy a forró italokat, például a kávét vagy a teát általában vastag üvegbögrékben vagy csészékben szolgálják fel. A

hideg italokat viszont magas, keskeny ivópoharakban szolgálják fel. Restilo webáruházunk kínálatában az ivópoharak sokféle színben és méretben kaphatók. Átlátszó és színes ivópoharakat egyaránt talál. Kicsi, közepes és nagy. Teljesen sima vagy kristályt utánzó elegáns barázdákkal.Konyhája stílusától függően - modern vagy hagyományos - választhat egyszerű és minimalista vagy elegáns és gazdagon díszített modelleket. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, egy dolog biztos: a Restilo-nál elérhető termékek kiváló minősége még a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelel.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Tescoma – Pohár FAME, 0,4 l
  27%
  Tescoma – Pohár FAME, 0,4 l
  Special Price 767,00 Ft Regular Price 1 051,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Kiszereljük a konyhai eszközöket: ivópoharak

Mindig jó, ha kéznél van ivópohár, főleg, hogy a közvetlenül az üvegből való ivást sokan rendkívül elegánsnak tartják. Míg amikor mi önmagunk vagyunk, nem kell tartanunk a találkozóktól, a vendégek ilyen jellegű fogadásától, elképzelni sem lehet, hogy levethetnénk az asztalra, és nem teszünk mellé ivópoharat. Nem csoda, hogy ezek a kis ételek valóban megkönnyítik az életünket. Ásványvizet, házi limonádét, jeges teát vagy szezonális gyümölcsbefőtt tálalhatunk bennük. Az átlátszó üveg minden ital színét kiemeli. A színes viszont csodálatosan megeleveníti konyhánk vagy étkezőnk dekorációját. Egy pillanatra a dizájnnál maradva -ha egy nagyon univerzális ivópoharak készletet szeretnénk alkotni, akkor érdemes a klasszikus modellekhez nyúlni. Nem túl alacsony, nem túl magas. Sima, vékony üvegből készült. Minden körülményben működni fognak. Könnyedén kombinálhatjuk mind a minimalista, modern étkészlettel, mind a kicsit klasszikusabb ajánlatokkal. Ha azonban az italpoharakat leggyakrabban szezonról szezonra cserélik, akkor magabiztosan követhetjük az aktuális trendeket.

Elegendő lesz 4 pohár? Vagy érdemesebb 6-ot venni?

Hány italpohár tekinthető abszolút minimumnak a konyhájában, és mennyi a felesleges? Valójában minden az igényeinktől és személyes preferenciáinktól függ. Jó azonban, ha legalább annyi pohár italra van a szekrényben, mint ahányan a háztartásban élnek, hogy egy közös asztalnál való találkozás alkalmával senki se fogyjon ki a megfelelő ételből. erős> Nem árt néhány plusz pohár italra sem, ha úgy döntünk, hogy még nagyobb társaságban találkozunk, pl. családi összejövetelek, ünnepek vagy spontán baráti reggelizés alkalmával. A Restilo italos poharai egyenként is megvásárolhatók, így Ön saját maga állíthatja össze az elvárásainak leginkább megfelelő készletet, vagy választhat kész edénykészletet. Minden megoldásnak megvannak a maga előnyei, és kétségtelenül azok is lesznek. megtalálja támogatóit. Ezért felkérjük Önt, hogy ismerkedjen meg Restilo online áruházunk kínálatával, és válasszon olyan italos poharakat, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem kivételesen stílusosak is, így fantasztikus kiegészítői minden konyhának. és étkező elrendezése.

Műanyag italpohár vagy üvegpohár?

A műanyag ivópoharak remek alternatívát jelentenek a vékony, törékeny üvegből készült edények helyett. Miért? Még ha tévedésből kicsúsznak a mi (vagy rakoncátlan gyermekeink) kezéből, akkor sem kell attól tartanunk, hogy darabokra törnek. Ráadásul nagyon könnyűek (könnyebbek, mint az üvegből készült poharak) és gyakorlatilag mindenhova magunkkal vihetjük - egy parki piknikre, kempingezésre vagy egy nyári kerti partira. Sőt, a műanyag ivópoharak nem igényelnek bonyolult ápolást tőlünk. Hogyan ápoljuk tehát a műanyag ivópoharakat? Mi sem egyszerűbb, csak törölje át a belső részüket nedves vízzel. mosogatószerbe áztatott szivacsot, majd folyó víz alatt öblítse le. Az így elkészített italokhoz készült műanyag poharak a szárítón hagyhatók száradni. Nem kell puha, száraz ruhával letörölnünk, vagy speciális ecsettel fényesítenünk, mert attól tartunk, hogy ha nem tesszük, akkor a műanyag ivópoharak felületén elegáns és csúnya foltok jelennek meg. erős>. És ezzel még nem érnek véget az előnyeik! A Műanyag ivópoharak sokféle színben kaphatók, így amikor vendégül látunk egy partit, biztosak lehetünk abban, hogy egyik látogató sem fogja összetéveszteni a poharát egy másikkal. A műanyag ivópoharak ráadásul nagyon sokoldalúak, sokrétű felhasználási területük van. Használhatjuk italok és édes desszertek, gyümölcssaláták vagy akár sós/csípős falatok tálalására egyaránt.

To Top