A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Huzatok kanapékhoz és kanapékhoz

A nappali az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban. A jelenlegi felszereltséget megunva gyakran keresünk olyan alternatívákat, amelyektől újra ragyog a nappali. Ha

tehát nem jön szóba új kárpitozott bútor vásárlása, akkor a kanapéhuzatok egy olyan termék, amelyet mindenképpen érdemes megnézni! 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Rugalmas kanapéhuzat BEKS, sötétkék velúr
  38%
  24h
 2. Rugalmas kanapéhuzat BEKS, mustársárga velúr
  38%
  24h
 3. Rugalmas kanapéhuzat BEKS, tengerzöld velúr
  38%
  24h
 4. Rugalmas kanapéhuzat BEKS, bézsszínű velúr
  38%
  24h
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Kanapékhuzatok – bevált módszer a bútorok felfrissítésére

A kanapéhuzat újdonság az otthoni lakberendezési kiegészítők világában. Többféleképpen is kezelhető - dekorációs formaként, tisztán funkcionális elemként vagy olyan termékként, amellyel forradalmasíthatjuk nappalinkat! A textilkiegészítő nemcsak a nem vonzó kárpitok orvoslása, amely a tisztítás ellenére már nem néz ki jól, hanem egy okos akcentus is, amellyel azonnal módosíthatja a többüléses ülés megjelenését. A nappalit díszítő Kanapé több mint egy évtizede rontja a környezet megjelenését? Ha nem jöhet szóba új bútor vásárlása, akkor a hatékony metamorfózis megvalósításához érdemes egy stílusos kanapéhuzathoz nyúlni. Ennek köszönhetően nemcsak maga az ülés fog megváltozni, hanem az egész nappali is!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kanapéhuzatot?

A méret rendkívül kulcsfontosságú szempont az ilyen típusú bővítmények kiválasztásakor. Emiatt huzatvásárlás előtt érdemes pontos méréseket végezni az adott bútoron. Ez a lépés betekintést enged annak a szerkezetnek a méreteibe, amelyhez a tökéletes kanapéhuzatot szeretnénk megtalálni. Figyelembe kell venni a bútor szélességét az oldalakkal együtt (egyenes vonalban mérve). Fontos, hogy a burkolat nem lehet túl kicsi, de a plusz centiméterek már nem jelentenek nagy gondot. Webáruházunkban olyan készleteket kínálunk, amelyek nem csak egy megfelelően kialakított huzatot tartalmaznak, hanem habszivacs elemeket is, amelyek megkönnyítik az anyag tökéletes illeszkedését az ülés formájához!

Hatékony és olcsó nappali metamorfózis

A kanapéhuzat egyértelműen az egyik legfunkcionálisabb megoldás, amely az elmúlt években megjelent a lakberendezési piacon. Az ilyen típusú termékek segítségével felfrissíthetjük a bútorok megjelenését, valamint az egész nappali dekorációját. Fontos, hogy a Restilo nál nemcsak huzatokat kínálunk többszemélyes ülésekhez, hanem a szabadidős fotelekhez készült modelleket is. Ennek köszönhetően minden belső metamorfózis az elejétől a végéig kivitelezhető - minden részletében! Ha fontos számunkra az ülések illeszkedése, akkor a legjobb megoldás, ha a székhuzat és a kanapé azonos színét választjuk. Érdemes azonban megjegyezni, hogy nem kell korlátoznunk magunkat ugyanazon árnyalatok használatára. Azok, akik nem félnek az elrendezési kísérletektől, két különböző színre fogadhatnak. A megfelelően összeillesztett kiegészítők segítenek létrehozni egy érdekes és stílusos elrendezést, amely a háztartás minden tagjának érzékeit ismét megkedveli. A huzatok segítségével felfrissített nappali nemcsak fenomenális hatás, hanem zsebbarát metamorfózis is.

To Top