A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A szabadidős terület minden otthon fontos eleme. Bár a legtöbben a pihenést a hálószobával azonosítjuk, érdemes hangsúlyozni, hogy gyakran a nappaliban található a béke

privát oázisa. A puha és széles ülések arra ösztönzik, hogy lazítson, vagy időt töltsön szeretteivel. A nappali nélkülözhetetlen részlete az üveg dohányzóasztalok is. Az időtlen és praktikus bútorok teszik.
teljessé a kompozíciót, és gyakran elrendezésünk középpontjává teszik.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Üveg dohányzóasztal – melyik nappaliba?

A nappali egy olyan helyiség, ahol a kényelmet egyenrangúvá kívánjuk tenni az esztétikai és praktikus szempontokkal. Néhányunknak a helyszűke miatt étkezőt is kell kialakítanunk ezen a helyen. Ebben az esetben a bútorok határozottan különböznek a nappali kompozíciókhoz tartozó bútoroktól. Amikor megengedhetjük magunknak egy kényelmes pihenőhely kialakítását, általában üveg dohányzóasztalt és kényelmes ülőgarnitúrát választunk. A legtöbb modellt csökkentett magasság jellemzi, ezért a választást meg kell tervezni és át kell gondolni. A kanapé nem kombinálható a klasszikus, kihajtható paddal. Túl nagy lenne a különbség az asztallap és az ülés helyzetében, ami kényelmetlenné tenné a használatát. Ezért az üveg dohányzóasztal csak olyan nappaliban fog működni, ahol elhatároztuk, hogy hozzáillő bútorokat helyezünk el – végül is a kényelem a legfontosabb!

Hogyan válasszunk üveg dohányzóasztalt a nappaliba?

Mindegy, hogy nappalit, konyhát vagy bármilyen más helyiséget rendezünk be, a kompozíció konzisztenciája nagyon fontos. Hogyan lehet az üveg dohányzóasztalokat a lehető leggyorsabban és legpontosabban a belső térbe illeszteni? Számos megbízható módszerünk van erre, íme néhány ezek közül:

  • vigyázzon a stílusra – igazítsa a bútordarabot a szoba témájához. Ha a nappali skandináv stílusban van berendezve, válasszon egy skandináv stílusú modellt;
  • gyakori elemek – ha a belső térben van olyan részlet, ami a szoba különböző részein könnyen észrevehető, próbáljon meg olyan dohányzóasztalt találni, amelyre ez is jellemző lesz elem. Ilyenek lehetnek például a fekete bútorlábak;
  • ügyeljen a méretekre – a vizuális szempont fontos, de ne feledkezzen meg a bútorok méretéről sem. Ha egy kicsit több helyet szeretne nyerni, válassza a készletben kapható üveg dohányzóasztalokat. A több elemből álló készlet lehetővé teszi a belső térhez szabott kompozíció elkészítését is.

Hová helyezzük el az üveg dohányzóasztalokat?

Véleményünk szerint az üveg dohányzóasztalokat kétféleképpen kell elhelyezni. Mindkettő a belső tér méretétől függ, amelyben a berendezést el kell helyezni. Ha nincs sok hely a nappaliban, és minden négyzetméter prémium, érdemes egy kiválasztott sarokban kialakítani az ülőalkalmatosságokat. Az "L" betűre emlékeztető formán alapuló elrendezés lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg a belső tér közepén, ami vizuálisan tágasabbá teszi a helyiséget! Abban az esetben, ha a nappali nagy, könnyen középre helyezhetjük kompozíciónkat. A relaxációs rész kohéziójának hangsúlyozására érdemes puha szőnyeget elhelyezni az ülések és az asztal felülete alá. Egy észrevétlen részlet kiemeli az elrendezés harmóniáját, és kihozza belőle a legjobbat.

Üveg dohányzóasztalok – időtlen szépség

Ha a nappalinkat időtlen módon szeretnénk rendezni, mindenképpen érdemes a klasszikus megoldásokra koncentrálni, mint például az üveg dohányzóasztalok. Számos dizájn közül válogathatunk, amelyek könnyedén illeszkednek nappalink különféle dekorációiba. Stílusos dekorációk a nappaliban is megtalálhatók. Ha törődünk a koherens és hatékony elrendezéssel, összpontosítsunk az elegáns nappali dekorációra. Apró részletek segítségével gyorsan luxus hellyé varázsolhatjuk szabadidő-zónánkat, egyenesen a dekorációs magazinok címlapjáról!

To Top