A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Van egy bútor, amely mindig felkelti a figyelmet, de nem mindannyiunknak van bátorsága a saját környezetünkbe helyezni. Üvegasztal - a klasszikus és a modernitás jegyeit

ötvözi. Kiváló ajánlat étkező és nappali belső terekhez, ahol egyedi elrendezést szeretnénk kialakítani. A fent említett berendezési elem típusa leggyakrabban meghatározza a kiválasztott belső tér közepét. stílusos székekkel körülvéve egyfajta kompozíció, amely mellett nehéz közömbösen elmenni. Egy üveglappal ellátott asztal többféle változatban is elérhető kínálatunkban. Mindkét skandináv karakterű modellt, valamint tipikus ipari ajánlatokat talál, amelyek tökéletesek a modern szobákba.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Sérülésálló üvegasztalok

Az üvegasztalt gyakran az eleganciával társítják, ami azonban a használat elkerülhetetlen óvatosságával jár. A fényes felső, bár nagyon lenyűgöző, félelmet kelt a visszafordíthatatlan károsodástól. A nappali vagy egy étkező felszerelése ilyen bútorokkal, jogos-e a félelem a törékeny elemek tartósságától? A helyes válasz nagyon általános, és attól függ. Szerencsére a Restilóban a minőség a legfontosabb. Kínálatunkban kizárólag minőségi félkész termékekből készült modellek szerepelnek, melyekre jellemző a felületi karcokkal szembeni ellenállás. Ezért a kínálatunkba tartozó üvegasztalok minden nagyobb gond nélkül használhatók. Azt viszont mindenképpen érdemes tudni, hogy vannak egyszerű trükkök, amelyeket jó bevetni, ha ilyen bútorok vannak a környezetünkben. Az üvegasztal ápolásáról és védelméről alább olvashat.

Mit tegyünk egy üvegasztalra?

Az üveg asztallap gyakran a legvonzóbb részlet. A fényes szegmenst nagyon könnyű tiszta rendben tartani. Leggyakrabban elegendő egy vízzel megnedvesített konyhai kendő. A felület gyors letörlésével újra élvezheti az elem kívánt megjelenését. Alkalmanként érdemes speciális tisztítószereket használni. Most, hogy tudja, hogyan kell megfelelően tisztítani az üvegasztalt, érdemes megismerkedni a kényes tányér védelmének technikáival. Számos mód van, amely kisebb-nagyobb mértékben pozitívan befolyásolhatja a munkalap tartósságát. A legjobb módszerek azok, amelyek nemcsak további védelmet, hanem egyéb további előnyöket is biztosítanak. A textil kiegészítők, például az terítők tökéletes példa erre. A színes anyagok nemcsak egyfajta burkolatokká válnak, hanem stílusos dekorációvá is, amely egyedi hangulatot varázsol környezetünkbe!

Praktikus üveg étkezőasztal

Egy modern konyha étkezővel sokunk álma. Az üveg étkezőasztal modern hangulatot hoz a belső térbe, és praktikus hétköznapi felszereléssé válik. De hogyan válasszunk egy modellt a több száz érdekes közül? Az első meghatározó tényező, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, az a szabad terület nagysága, amelyben a táblázatot el kell helyezni. Ha a belső teret kis terület jellemzi, akkor válasszon kerek tetejű modellt. Érdemes hangsúlyozni, hogy a szél nélküli változat nagyobb számú ülést tud elhelyezni, mint a szögletes társ. Abban az esetben, ha a terület nem jelent semmilyen korlátozást, a forma kiválasztása csak az Ön preferenciáitól függ. Egy másik szempont, amire érdemes odafigyelni, természetesen a dizájn. A konyhai üvegasztalok meglepnek a dizájnok gazdagságával, amelyekben a gyártók különféle formákat és anyagokat használnak. Ha a skandira emlékeztető hangulatot szeretnéd bevinni lakásodba, válassz favázas modellt. Ha azonban az indusztrializmus ellopta a szívét, akkor az erős fém talppal rendelkező variáns lehet a legjobb választás.

Üveg nappali asztal

A végső soron a nappaliban elhelyezendő modell kiválasztásának folyamata nem különbözik a fent leírtaktól. Itt a legkorszerűbbek a tanácsok a helyiség méretével és az esztétikával kapcsolatban, hogy egy adott kompozíciót milyen formában szeretnénk megtartani. A nappaliba szánt álomüveg asztalt ezért optimális méretekkel és a kívánt vizuális jellemzőkkel kell jellemezni. Itt különösen figyelemre méltó a konstrukció, amely további funkciókat biztosíthat számunkra. A rejtett polc tökéletes hely kedvenc újságainak elrakásához. A rajta elhelyezett elemek ugyan részben látszanak majd, de biztosan nem veszik el az egész varázsát. Sőt, ez a hatás használható és elrendezhető egy rejtett asztalon kiválasztott dekorációkon.

Trendi üvegasztal otthonába

Mindegy, hogy a nappali üvegasztalai vagy az üveg étkezőasztalok iránt érdeklődik, a Restilo kínálata tele van olyan változatokkal, amelyek csak felfedezésre várnak. Hagyja magát ihletni a bútorok színes világából egy fényes felsővel. A megoldás egyetemessége, amely kétségtelenül egy üvegasztal, garancia arra, hogy bármilyen otthoni elrendezésben működni fog.

To Top