A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Vágódeszkák

Az igényeinknek megfelelő vágódeszkák jelentik a siker alapját a konyhában. Rajtuk kezdjük az egyes ételek elkészítését: zöldségeket aprítunk, húst keretezünk, kenyeret

és sajtot vágunk. A félkész termékek precíz elkészítésének köszönhetően befolyásoljuk ételeink kinézetét és ízét. Avágódeszka ráadásul nem csak hasznos tárgy lehet, hanem gyönyörűen is mutathat, kiemelve enteriőrünk karakterét. A masszív fa deszka stílust és eleganciát ad a konyhának. Használhatjuk tányérként, házi készítésű harapnivalókat tálalhatunk rá, vagy ágyban reggelizhetünk rá. Vágódeszka vásárlásakor érdemes elsősorban arra figyelni, hogy milyen anyagokból készül a termék. Függetlenül attól, hogy hatékony, antibakteriális fa vágódeszkákat választunk. vagy könnyű, rugalmas szilikon vágódeszkák, ne feledje, hogy ezek a termékek folyamatosan érintkeznek az élelmiszerekkel. Mit jelent? A termék egészségünk biztonsága érdekében nem léphet reakcióba az általunk vágott termékekkel. És mivel különböző típusú táblákról beszélünk, az alábbiakban eláruljuk, melyiket érdemes választani.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Vágódeszkák, avagy hogyan válassz több száz termék közül az egyetlent

Az üzletek polcai tele vannak a különféle táblákkal ésvágódeszkákkal. A különféle minták, színek és anyagok nehezítik a választást. Mire érdemes emlékezni, mielőtt a termék vásárlása mellett döntünk? Kezdjük az anyagokkal. A fa vágódeszkák igazi klasszikusok. Ezek a termékek a fa antibakteriális tulajdonságai miatt rendkívül higiénikusak (e tekintetben a tölgyfa működik a legjobban). A fa vágódeszkák gondoskodnak késeink állapotáról is. A természetes anyag nem tompítja el a pengét, és minimálisra csökkenti a sérülés lehetőségét. Érdemes megjegyezni, hogy amikor ilyen típusú tábla mellett döntünk, ügyelnünk kell a megfelelő gondozására. Az első használat előtt konzerválni kell olíva- vagy étolajjal, például kókusz- vagy lenmagolajjal. Nagyon fontos afa vágódeszkanak is, hogy minden használat után mossa és törölje át a terméket. Az ilyen gondozás bonyolultnak tűnhet, de a mosogatógépben való mosogatás hiánya kompenzálja a termék gyönyörű megjelenését és tartósságát, amely megfelelő tisztítás esetén évekig szolgál majd. Ha a fa vágódeszkák gondozása túl nehéznek tűnik, akkor a BAMBOO bambuszdeszka jó megoldás az Ön számára. A termékek speciálisan préselt fűből készülnek, ezért jó helyettesítője a műanyag tábláknak. A bambusz kevesebb vizet szív fel, mint a klasszikus fa, ezért a deszka gyorsabban szárad, ami viszont megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A deszkák másik típusa aszilikon vágódeszka. Nagy előnyük a rugalmasság és a rugalmasság. Ennek köszönhetően az apróra vágott zöldségeket könnyedén áttehetjük az edénybe, serpenyőbe. A szilikon vágódeszkák vékony szőnyegnek tűnnek, ezért a kompaktságuk további előnyt jelent. Könnyen elrejthetők egy fiókban. Az ilyen deszkák utolsó előnye a mosogatógépben való moshatóság, ami különösen nagy segítség, ha egy intenzív illatú terméket vágtunk, és szeretnénk, ha egy idő után nem érezhető a szag.

Fa vágódeszkák – elegáns termékek mindennapi használatra

Feltételezzük, hogy a kis kiegészítések a teljes elrendezés látszatát keltik. A mindennapi cikkek kiválasztásakor ne adjuk fel saját egyedi stílusunkat. A bambuszfából készült Azza vágódeszka választásával egyrészt nem szennyezzük Bolygónkat, másrészt tudatosan döntünk belső terünk megjelenéséről. A fából készült vágódeszkák, mint például a honlapunkon elérhető HOME PROFI vágódeszka, stílusos edényekként is használhatók előételek vagy házi befőttek, például sajtok, felvágottak vagy apróra vágott zöldségek bemutatására. Fából készült kiegészítők gyönyörűen mutatnak a rusztikus konyhákban , a skandináv stílusú enteriőrök hűvös karakterét is felmelegítik.

Bambusz deszkák, amelyekre figyelni kell

Amint azt korábban említettük, a bambuszlapok jól helyettesítik a klasszikus fát, mivel stílusosnak tűnnek, és könnyebben gondozhatók is. Ilyen deszka kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy stabil-e és nem mozdul-e aprítás közben. Emellett nagy segítséget jelentenek a perifériákon elhelyezett speciális barázdák, amelyek remekül használhatók olyan zöldségek vágásakor, amelyek sok levet eresztenek ki: például paradicsom vagy uborka. A termékek feldolgozása során a folyadék összegyűlik a hornyokban, megkönnyítve a tisztán tartást. A bambusz táblák esetében nagyon ritkán alkalmaznak kiegészítő ragasztókat vagy illesztéseket, ami kiküszöböli a mérgező vagy élelmiszerrel érintkező anyagokkal való érintkezést.

Üzletünkben kapható vágódeszkák: fa vágódeszkák, bambusz deszkák, kiváló minőségű műanyagból készült deszkák.

To Top