A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Vajkések

Vaj – olyan termék, amely nem hiányozhat a hűtőből. Nap mint nap használjuk kenyérre kenésre, sütésre, sütemények sütésére. A vajnak számos értékes összetevője van.

Mindenekelőtt azonban két, egészségünk szempontjából rendkívül fontos vitamint tartalmaz. A kalcium felszívódásáért, így az egészséges csontokért felelős D-vitaminról, valamint a megfelelő látást befolyásoló A-vitaminról beszélünk. Többféle vaj közül lehet választani a piacon: delikatess, extra, választék és asztali vaj. Bármelyik vajat is választjuk, megfelelően kenjük meg. Sajnos ez nem mindig egyszerű. Főleg, ha a vaj sokáig a hűtőben van. A Restilo webáruházban ismerünk egy módszert, amellyel egyszerűen és kellemesen kezelhetjük ezt a problémát – a vajkéseket.Ezekkel a praktikus késekkel könnyedén megkenjük a vajat egy szelet kenyér vagy zsemle felületén. A konyhai professzionális kések elkészítésekor nem hagyhatjuk ki azokat a kiegészítőket, amelyek a mindennapokban hasznosak lesznek. A kenyérvágó kés pont ilyen tárgy. Miért nélkülözhetetlen eleme a vajkés a konyhának? Mit kell figyelembe venni vásárláskor? Hogyan biztosíthatjuk, hogy évekig velünk maradjon? Mindezekre a kérdésekre választ adunk mini útmutatónkban.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok
  1. Vajkés PRESTO
    Vajkés PRESTO
    1 725,00 Ft
  • 1

Vajkések – minden konyha nélkülözhetetlen eleme

Miért hasznosak a vajkések a konyhában? A vaj olyan termék, amelyhez minden nap nyúlunk. Előfordul, hogy elfelejtjük kivenni a vajat a hűtőből, akkor a kenyérre kenni sajnos nem túl egyszerű feladat. Főleg, ha a kenyér friss és meleg. Ezután túl nagy nyomással egyszerűen széttéphetjük őket. Éppen ezért olyan fontos, hogy a konyhai fiókban legyen egy profikés. A vajhoz használhatunk univerzális konyhakést. A többi termékhez hasonlóan azonban Restilo webáruházunkban is igyekszünk megkönnyíteni és funkcionálisabbá tenni mindennapjait. Ezért, hogy a reggeli reggeli elkészítése örömet okozzon, ajánlunk Önnek kenyérkés . Nem téveszthető össze mással. Jellegzetes, áramvonalas formája van. Valamivel kisebb a klasszikus étkészletek többi evőeszközéhez képest. A könnyű szórás a széles, lapos, enyhén lekerekített hegynek köszönhetően. Vajas kések esetében is érdemes válogatni, ezért mutatunk be három kenyeres kenhető kés modellt, amelyek tökéletesen illeszkednek a ház belsejébe. Kínálatunkban megtalálható például egy sötétkék PRESTO vajkésAz ergonomikus nyél biztosítja a kés egyszerű használatát. Ráadásul a rozsdamentes acélból készült penge strapabíró, és nem csak a vaj kenésére lesz nagyszerű. Ha igazán francia stílusban szeretnénk reggelit készíteni, avajkés tökéletesen rákeni a lekvárt egy meleg, finom croissant-ra és egy ropogós bagettre is.

Kennivalók – évekre szóló befektetés

A Restilo webáruházban széles a vajkések kínálata, de érdemes megkérdezni, melyik kenyérkés fog a legjobban beváltani konyhánkban. az üzlet kínálatában található három kést pontosan úgy készítették el, hogy a használata funkcionális és kellemes legyen. Három színváltozat: sötétkék, szürke és fehér, azt is megadja, hogy a kést ne csak a többi evőeszközhöz, hanem a konyhai dekorációhoz is illesszük. A belső tér esztétikája éppoly fontos számunkra, mint a funkcionalitása, ezért vajkéseink nemcsak hasznos és funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek, hanem nagyszerűen is néznek ki. Például, amikor nem akarunk a kést csak a kenyér kikenéséhez vegyük ki a fiókból, de szeretnénk az asztalra is tenni, hogy dekorációs elem is legyen, érdemes a PRESIDENT vajkést választani. semleges, szürke színű, ez a kés passzolni fog a többi evőeszközhöz, amit aznap reggelizni fogunk. Ráadásul modern dizájnnal rendelkezik, így illeszkedik a modern stílusú enteriőrbe. Ha viszont szeretjük a világos, hangulatos belső tereket, és a konyhánk fehérben fürdő, akkor aPresto vajkést ajánljuk. Ennek a kicsi, nem feltűnő evőeszköznek a segítségével a vaj megkenése tiszta költészet lesz. . Ráadásul bármelyik fiókban elfér, így minden alkalommal kéznél lesz, amikor szendvicsnek érezzük magunkat. Amilyen egyszerű a kenyérvágó kés használata, olyan egyszerű a tisztítása is. Jól tudjuk, hogy a vaj zsíros foltokat hagy maga után, amelyek mosása nem feltétlenül kellemes. A kínálatunkban található PRESTO kés és a többi vajkés is mosogatógépben mosható.

Hogyan kell ápolni a vajkést?

Még a legstrapabíróbb anyagból készült vajkés sem garantálja, hogy hosszú évekig használhatjuk a késeket. Ez tőlünk is függ. Minden konyhai késnek, beleértve az általunk kínáltvajkéseket is, megfelelő gondozásra van szüksége. Ügyeljünk a konyhánk késeire. Ezért mini útmutatónkban szeretnénk néhány tippet adni a helyes végrehajtáshoz. Mint már említettük, ha nem szeretjük kézzel mosni a késeket, különösen a frissen kenyérre kenhetőeket, akkor nem muszáj. Mosogatógépbe tehetjük őket. Azonban felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezeknek az evőeszközöknek a legjobb megoldása, ha használat után azonnal megtisztítjuk, vagy legalább vízzel leöblítjük. Ez azért fontos, mert a késpengén sok órán át maradt szennyeződések az anyag, amelyből a kés készült, károsodását okozzák. Függetlenül attól, hogy aterítőkés műanyagból vagy jó minőségű rozsdamentes acélból készül. A vajkések használata sokkal egyszerűbb, így nem kell aggódnia az élezésük miatt.

Keress kést egy finom reggelihez

A kenyeret reggel a leghasznosabb. Semmi sem olyan jó, mint a pékségből hozott friss kenyérszelet, amit kivajazunk. Nem kell sok minden ahhoz, hogy egy finom reggelit készítsen. Amikor rohanunk dolgozni, gyakran azt szeretnénk, hogy a reggeli étkezés elkészítése ne tartson túl sok időt, és semmiképpen ne tartson tovább, mint a kávéfőzés. A vajkések nem csak a délelőtti dolgosok számára jelentenek megoldást. A reggeli rituálék szerelmeseinek konyhájába is tökéletesek, akiknek például a forró pirítósra lassan megkenni a vajat. megtisztelő. Valójában azonban aterítők mindannyiunk számára hasznosnak bizonyulnak majd. Függetlenül attól, hogy "versenyzésre" kenjük meg a zsemlét, vagy szeretjük figyelni, hogy néhány késsel való lekenés után a lekvár vagy a túró hogyan mutat tökéletesen egy pihe-puha, ropogós kenyérszeleten. Reméljük, hogy mini útmutatónk segített a legmegfelelőbb vajkés kiválasztásában, és azt is megmutatta, hogyan kell vásárlás után használni és gondozni, hogy hosszú éveken át élvezhesse.

To Top