A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Vákuumos élelmiszertartók

Évről évre egyre nagyobb figyelmet fordítunk a vásárolt élelmiszerekre. A környezetvédelmi szervezetek azonban továbbra is kongatják a vészharangot – óriási mennyiségű

élelmiszert pazarolunk! Miért kerül annyi étel a kukába? Ennek egyik oka a frissesség elvesztése. Tudjuk, hogyan kell megjavítani! Csak vásároljon vákuumtartályokat. A professzionálisszoros tartályok lehetővé teszik a megvásárolt termékek megfelelő tárolását. Sőt, avákuumtartályokkal élelmiszerekhez könnyedén rendszerezhetjük hűtőnket. Ha szeretné megtudni többek között a légmentesen záródó tartályok működését, valamint az üveg vákuumtartályok előnyeit, tekintse meg mini útmutatónkat.

 

We can't find products matching the selection.
plant image

Vákuumos élelmiszertárolók – friss termékek mindig kéznél

Leggyakrabban vákuumtartályok után nyúlunk élelmiszerhez, ha sok órát tervezünk távol tölteni otthonunktól. Ezeket a speciális feladatdobozokat azonban nem csak ilyen körülmények között szabad használni. A vákuumtartályokok egyik célpontja a hűtőszekrény is. A megnövelt tömítettség, amely azételekhez való vákuumtartályokra jellemző, biztosítja, hogy az általunk vásárolt élelmiszer hosszabb ideig friss maradjon. Mindez annak a vákuumnak köszönhető, amelyet a tartályban hozunk létre, és aminek köszönhetően az élelmiszer nem érintkezik a levegővel. A szorosan lezártélelmiszer-vákuumtartályban az élelmiszerek nem oxidálódnak, így nincs lehetőség bennük baktériumok, penészgombák kialakulására. Avákuum ételtartó ráadásul szagálló, így biztosak lehetünk benne, hogy az intenzív francia sajt illata nem keveredik majd a norvég lazac aromájával a hűtőszekrényben. AVákuumos edények élelmiszerekhez minden konyhában működni fognak, akár egy garzonlakásban, ahol két ember él, és egy többgenerációs család nagy házában is. Ezen kívül a piacon széles méretű és színű vákuumtartályok találhatók. Nem csak a tárolt vagy magunkkal vitt élelmiszer mennyiségét tudjuk megválasztani. Kiválaszthatja a dobozt kedvenc színében. Nemcsak az ízletes élelmiszerek láttán fog felcsillanni a szemünk, hanem avákuumtartályok láttán is, amelyekben tároljuk őket. Szerejük, ha a szép dolgok kéz a kézben járnak funkcionális megoldásokkal!

Hogyan működnek a légmentesen záródó élelmiszertárolók?

A hermetikus tárolóedények kiváló minőségű élelmiszertároló termékek. Ahermetikus ételtartókfedelei gumielemekkel vannak ellátva, amelyek kitöltik a fedél körüli széleket. Nekik köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy ahermetikus edények szorosan záródnak, és a bennük lévő élelmiszerek védettek többek között a kívülről érkező baktériumok ellen. A piacon lévő tartályok többsége műanyagból készül. A hermetikus konténergyártáshoz felhasznált anyag nemcsak kiváló minőségű, hanem tartós is. Emellett ahermetikus ételtartókok úgy vannak kialakítva, hogy gond nélkül egymásra rakhatók, így nem foglalnak sok helyet a hűtőszekrényben. Ahermetikus élelmiszer-tárolókok egyik kétségtelen előnye a hagyományos élelmiszer-dobozokhoz képest, hogy folyékony termékeket tárolhatunk bennük. Sikeresen megmarad bennük a házi leves, amit a munkahelyen ebédre fogunk elfogyasztani, valamint egy egészséges, gyümölcsös koktél, amit a gyerek hátizsákjába dobnak az iskolába menet. Ne feledje azonban, hogy bár bármilyen típusú légmentes tárolóedény alkalmas a hűtőszekrény polcára való elhelyezésére, ha az ételt légmentesen záródó edényben kívánja melegíteni, érdemes válasszon hőálló üvegből készült hermetikus tartályokat. Melegítéskor nem reped meg.

Zárható tartályok – lehetőségek széles skálája

A Restilo online áruházunkban kapható zárolt konténerek univerzálisak. Mindenféle élelmiszer tárolására alkalmasak. Élelmiszer vákuumtartályaiban húsokat, sajtokat, valamint zöldségeket és gyümölcsöket tarthatunk. Avákuumtartályok megfelelő tulajdonságai biztosítják, hogy a termékek hosszabb ideig frissek maradjanak és kellemes illatúak legyenek. A praktikusszoros konténerek könnyűek és kézre állnak, így könnyedén magaddal viheted őket munkába vagy egy hétvégi kirándulásra. Aszoros tárolóedények vásárlása mellett a lehetőségek széles skáláját nyitjuk meg a konyhában. A Vákuumos élelmiszertárolók egyaránt alkalmasak laza és száraz termékek, például rizs vagy liszt, valamint nedves termékek – felvágottak, sajtok – tárolására. Egyszerű formájuk is van, aminek köszönhetően könnyen illeszkednek a már meglévő edényeinkhez, a konyhafiókban vagy a polcon. A Vákuumos élelmiszertárolók nemcsak könnyen használhatók, hanem könnyen tisztíthatók is. A szoros tárolóedények minden eleme könnyen mosható mosogatógépben.

Vákuumos üvegedények – a konyhadekoráció funkcionális eleme

Sokat beszéltünk már a vákuumtartályok funkcionalitásáról és praktikus használatáról. Mi a helyzet a megjelenésükkel? Általában a funkcionalitás felülmúlja a tervezést. És ennek nem kell így lennie. Csak nézze meg az üveg vákuumtartályokat. Kiváló minőségű üvegből készültek, különböző méretekben, nem csak aszoros konténernek, hanem a konyhai dekoráció elemének is tökéletesek. Különféle tészták beledobásával érdekes kompozíciót készíthetünk. Ezenkívül azüveg vákuumtartályokban, különösen a hőálló üvegből készültekben, nemcsak élelmiszereket tárolhatunk. Melegítheti őket mikrohullámú sütőben vagy sütőben is. Emellett nagy kényelem, hogy az üveg vákuumtartálya nem melegszik fel, így nem kell tartanunk az égési sérülésektől. A felmelegített ételt sem kell majd a tányérra tenni, egyenesen az üveg vákuumtartályból fogyaszthatjuk. A Restilo webáruházunk által kínált üveg vákuumtartályok a vásárlóink igényeire adnak választ.Mindig elfoglaltak és elfoglaltak vagyunk, ezért is nagyon fontos, hogy magunkkal vihessünk egy házias ételt. dolgozni vagy iskolába. Az üveg vákuumtartókkal és más vákuum ételtartókkal együtt gondoskodhatunk a jó ételekről, és ezáltal a lehető legjobb közérzetről.

Tisztelje az ételeket – gondoskodjon az ételről otthonában élelmiszer-vákuumtartályokkal

Az étel az élet. Az vagy, amit megeszel. Ez a két állítás azt mutatja, mennyire fontos, hogy jó minőségű ételeket vigyünk az életünkbe. Az ételnek köszönhetően tudunk működni, ezért fontos, hogy tiszteletben tartsuk őket. Főleg manapság, amikor hatalmas mennyiségű élelmiszert pazarolunk el, négy falunkban meg kellene telepednie a zero waste-hez köthető élelmiszer-tisztelet filozófiájának. Az élelmiszerek vákuumtartályai segítenek az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelemben. Reméljük, hogy mini útmutatónknak köszönhetően észrevette, mennyire fontos az egészséges, friss élelmiszer a szervezetünk számára, és milyen könnyű ezt megtenni. nálunk a konyhában erős>vákuumtartályok találhatók. Akár hermetikus műanyag ételtartót, akár üveg vákuumtartályt választ, válasszon okosan. Vigyázzunk egymásra!

To Top