A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Szekrény akasztók

Minden belső elrendezés alapvető elemekből és számtalan apró elemből áll, amelyek együttesen vonzó egységet alkotnak. Ludwig Mies van Rohe-hoz, a minimalizmus

megalkotójához hasonlóan mi is úgy gondoljuk, hogy „a kevesebb több” és „Isten a részletekben rejlik”. Vagyis a legközelebbi térnek hangulatosnak kell lennie, de nem túlterheltnek. Ez nem csak a belső tér vonzereje miatt fontos, hanem a rendezettség miatt is.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Fából készült, szélesített vállfa készletben HANG, barna
  51%
  Fából készült, szélesített vállfa készletben HANG, barna
  Special Price 6 355,00 Ft Regular Price 13 004,00 Ft
 2. Available soon 50 db-os vállfakészlet HAMPTON
  42%
  50 db-os vállfakészlet HAMPTON
  Special Price 21 676,00 Ft Regular Price 37 189,00 Ft
 3. Available soon 12 db-os vállfakészlet MODERN
  42%
  12 db-os vállfakészlet MODERN
  Special Price 7 126,00 Ft Regular Price 12 233,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A megfelelő szervezés biztosítja a szabad hozzáférést minden sarokba, és javítja magát a tisztítási folyamatot. Ez befolyásolja a lakás kifogástalan tisztaságát és életünk kényelmét. E hatás eléréséhez vállfák széles választéka áll rendelkezésre. Sokszínűségük a Restilo webáruházban elsőre megfélemlítő lehet. Melyiket válasszam? Nyújtsa be a színes műanyag akasztókat, tömör fém modelleket, vagy válasszon egy igazi klasszikust, vagyis a kiváló minőségű fából készült termékeket? Ebben a cikkben a vállfák vásárlásakor felmerülő leggyakoribb kérdésekre adunk választ. Tanácsot adunk arról is, hogyan rendezzen be egy gardróbot és egy helyet a hálószobában, hogy kedvenc ruhái hosszabb ideig használhatók legyenek.

Ruhaakasztók – okos és funkcionális belsőépítészet

A legtöbben igazi ruhatárról álmodozunk. Az egész helyiséget elfoglaló hely, melynek célja szeretett ruháink, kiegészítőink elegáns elrendezése. A dizájn templomáról, ahol bársonnyal bélelt halompolcokon helyezkednek el divateredményeink. Egyre gyakrabban azonban nincs elég helyünk egy gardróbnak, hogy az egész helyiséget elfoglalja. Van rá mód, hogy egy kis sarkot úgy rendezzünk be, hogy minden ruhánk, cipőnk és kiegészítőnk elférjen benne?

Szerintünk igen. Kezdetben nézzük meg a rendelkezésünkre álló teret, majd gondoljuk át, hogy mely termékek jelennek meg leggyakrabban. Ha minden nap elegánsan öltözünk, és a stílusunk elsősorban az ingek, ruhák és öltönyszerű nadrágok, akkor érdemes olyan rudakba gondolni, amelyekre akaszthatunk majd alumínium vállfákat a ruhákhoz. Fontos a forma, a típus és a kivitelezés. Például a fa akasztók a legbiztonságosabb választás. A masszív és strapabíró anyagnak köszönhetően egy könnyű ing és egy nehezebb, gyapjú öltöny, sőt egy télikabát is elfér bennük. A stílusos kialakításnak és a tartósságnak köszönhetően a felakasztható tárgyak nemcsak praktikusak, hanem szépek is. Minden bizonnyal tetszeni fognak a minimalizmus és a természetes anyagok szerelmeseinek, akik a praktikus tárgyakra összpontosítanak a belső terekben, amelyek egyben a lakás dekorációját is jelentik. A ruhák megfelelő tárolása is lehetséges a funkcionális nadrágakasztóknak köszönhetően. Úgy készültek, hogy nem foglalnak sok helyet, megakadályozzák az anyag gyűrődését és gyors és kényelmes hozzáférést biztosítanak a ruhákhoz. A csíptetős vállfák különösen akkor hasznosak, ha a kapszula gardrób bevezetését fontolgatjuk, azaz a ruha mennyiségének egy bizonyos számú darabra való korlátozását univerzális felhasználással. Hogyan néz ki a gyakorlatban? A bársony vállfákra egymáshoz illő színű és mintázatú ruhákat teszünk: ezek leggyakrabban klasszikus szabásúak és semleges színek. Így bizonyos számú stilizációt kapunk, amelyeket az egyes ruhaelemek cseréjével építhetünk fel. Érdemes gondolni a vállfákra is, amelyeket közvetlenül övek, sálak, sálak vagy puha táskák és egyéb apró kiegészítők tárolására szánunk. Ki kell jelölnünk számukra egy konkrét helyet, hogy könnyen hozzájuk férhessünk, és láthatóak legyenek. Végül megemlítenénk egy nagyon népszerű és érdekes tervezési megoldást, mégpedig egy mobil ruhaakasztót.

Egy ilyen rögtönzött ruhatárat kezdetben a divat és a film világa használt, mára pedig egyre elterjedtebb megoldás, amit otthon is alkalmazunk. Belsőépítészetünk stílusától függően választhatunk az ipari vállfákhoz tökéletesen passzoló fémszerkezeteket, vagy fából készült állószekrényeket, melyek rusztikus jellegét a fehér faakasztók hangsúlyozzák majd. Mint látható, bármennyi helyünk is van, néhány egyszerű trükk és megfelelő vállfák segítségével olyan helyet alakíthatunk ki, ahol kényelmesen és hatékonyan tárolhatjuk a ruhákat és kiegészítőket.

Belvet szemakasztók

Minden nap láthatjuk, hogy bármilyen tér fontos elemei a ruhaakasztók, fából és műanyagból egyaránt. Hiszen ezekre vesszük fel a kabátunkat, kabátunkat, amikor színházba és operalátogatásra járunk. Otthon akasztjuk rájuk selyemblúzainkat, kasmír pulóvereinket, elegáns öltönyeinket. Mindezt az egyes ruhadarabok minőségének biztosítása érdekében, amelyek megfelelően tárolva jelentősen meghosszabbítják hasznosságukat. Az ilyen gondolkodás gyakran nem pénzügyi szempontokból fakad, hanem elsősorban a bolygóval való törődés és a társadalmi felelősségvállalás diktálja.

Üzletünkben kapható termékek között stílusos fa akasztók sokaságát, valamint műanyag és fém termékek nagy választékát találjuk. Kezdjük az anyagtípus szerinti osztályozást alumínium ruhaakasztókkal. A fémtárgyakat tartósság, szilárdság és az eredeti részletekre való összpontosítás jellemzi. A termékek lehetővé teszik a legtöbb ruha tárolását, a nehéz kabátoktól a gyapjú pulóvereken át a nyári ruhákig. Ráadásul az ipari vállfák önmagukban is érdekesen néznek ki, így nem kell a szekrény aljára rejtenünk őket. Ennek köszönhetően stílusos kiegészítői a modern belső tereknek és a skandináv esztétika ihlette rögtönzött gardróbszekrényeknek. Érdemes megemlíteni, hogy ezek között találunk bizonyos ruhadarabokhoz dedikált termékeket, azaz nadrágakasztót, szoknyaakasztót stb.

Egy másik megoldás, amely számos elrendezési lehetőséget teremt, a fa akasztók. Ez egy igazi klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Ezek az elemek nagyszerűen kiegészítik a nagyanyánktól vagy anyánktól örökölt vállfák kollekcióját. Felépítésük rendkívül szilárd. Különböző színekben különböztetik meg őket. Találunk közöttük fehér fa akasztókat, amelyek tökéletesen kiegészítik a Hampton-stílusú gardróbot, valamint a rusztikus enteriőrrel tökéletesen harmonizáló semleges modelleket. A fa akasztóknál érdemes megjegyezni a súlyt. Igaz, hogy valamivel nehezebbek, mint a műanyag termékek, de ennek köszönhetően nagyobb terhelést is elbírnak. Ezért kész stilizációkat készíthetünk velük. Az így elkészített ruhakészletek elegendőek a fehér fa akasztókra akasztani. Ezzel a megoldással időt takaríthatunk meg reggelente, és korlátozzuk a ruhák mennyiségét a mindennapi használatunkra. A legvégén bársony vállfák vannak, amelyek az elmúlt évadok igazi slágerei. A termékeket a színgazdagság jellemzi. Választhatunk olyan népszerű, klasszikus színek közül, mint a sötétkék, fekete vagy olíva, vagy nyúlhatunk a rózsarany, réz, ezüst árnyalatú elemekhez. A bársony vállfák között találhatunk széles és keskeny békás vagy kampós modelleket is.

Ezen kényelmi szempontok függvényében a ruha jellegéhez igazíthatjuk őket. Például a ruháknak úgy kell lógniuk, hogy ne érjenek hozzá más elemekhez és ne érjenek a padlóhoz. Ez megakadályozza a por lerakódását és az anyag gyűrődését. Hasonló a helyzet a nadrágakasztókkal, amelyeknek az a feladata, hogy megakadályozzák az anyag deformálódását. Meggyőződésünk, hogy ennek a rövid útmutatónak az elolvasása után olyan vállfákat tud majd választani, amelyek teljes mértékben megfelelnek az Ön igényeinek, és elegáns és praktikus kiegészítői ruhatárának. A megfelelő szervezéssel és tárolással kapcsolatos további tanácsokért olvassa el a közösségi médiánkon rendszeresen közzétett információkat. Tekintse meg a stílusos vállfák széles választékát, melyeket a legújabb trendek és bevált klasszikus megoldások nyomán állítottunk össze.

To Top