A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Vizeskancsók

A vízhez való kancsók speciális edények, általában átlátszó üvegből készülnek. Az egyes modellek nemcsak méretükben vagy kapacitásukban, hanem alakjukban is különböznek

egymástól. A Restilo webáruházunkban elérhető ajánlatok között találhatunk keskeny és hosszúkás, minimalista dizájnnal rendelkező vizeskancsókat, de egy kicsit klasszikusabbat is, széles, hagymás alappal és hosszú, keskeny nyakkal, sima kivitelben. dugót vagy kristálysapkát. Mindegy azonban, hogy melyik stílus - a hagyományos vagy a modern - áll közelebb hozzánk, ne feledjük, hogy avizes dekanterek nemcsak az étkészlet nagyon stílusos elemei, hanem nagyon praktikus és pótolhatatlan, különösen a teraszon vagy kertben rendezett nyári bulik alkalmával. Miért? A szövegben később lesz szó róla.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Miért van szükségem vizeskancsóra?

A vizeskancsó nemcsak dekoratív, hanem nagyon praktikus edény is. Ásványvizet tölthetünk bele, friss gyümölcsöt, mentalevelet, jégkockát rakhatunk bele, majd az egészet a készletben található parafával bedugva élvezhetjük a finom, frissítő italt.Egy pillanatra maradva a témánál: maga a dugó - ennek köszönhető Avizeskancsót nem csak a saját négy sarkunkban, hanem azon kívül is használhatjuk, például teraszon, erkélyen, árnyékos kertben vagy piknik alkalmával A parkban. Avizeskancsóhoz rögzített dugó megvéd minket a külső szennyeződésektől, amelyek a vízbe kerülhetnek, ha fedő nélküli kancsót használunk avizeskancsó helyett. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy avizeskancsó nagyon egészséges és biztonságos alternatívája a hagyományos ételeknek. Sokkal finomabb és formásabb, mint egy nagy, ormótlan vizes kanna, és sokkal stílusosabb és elegánsabb, mint egy klasszikus kulacs. Ez a tökéletes kompromisszum a dizájn és a funkcionalitás között. 

A legszebb vizes dekanterek

A fantáziadús, futurisztikus formájú, valamint a nagyon egyszerű és minimalista vízpofák egyformán gyönyörűek lesznek a modern konyhákban. Melyiket választjuk? Ez csak ízlés és személyes preferencia kérdése. Mi a helyzet a hagyományos konyhákkal, kérdezhetnénk? Szóval siessünk a válasszal! A klasszikus stílusban díszített belső terekben jól mutatnak a könnyű, finom víztükör, elegáns, áramvonalas formákkal. Csakúgy, mint az Eau Good vizeskancsónk.Az edény kicsit körtére hasonlít. Széles, lekerekített talppal és parafa-elkeskenyedő tetejével rendelkezik. Kis mérete ellenére a palack rendkívül tágas. A Restilo webáruházunkban elérhető másik ajánlat az UNO VINO sorozat egyvizes dekanterja, két színben kapható: sárga vagy piros. Univerzális jellegéből adódóan szinte bármilyen otthoni elrendezésbe könnyedén beilleszthetjük, így kiegészítve asztalunk dekorációját és kiemelve más étkészletek szépségét. 

Hogyan kell ápolni a vizeskancsót?

A vizeskancsó gondozása nagyon egyszerű, nem igényelnek speciális tisztítószereket, sok időt és türelmet. A vastag, strapabíró üvegből készült modellek mosogatógépben is moshatók.A finom, vékony üvegből készült modelleket a legjobb kézzel mosni, mert félünk, hogy a gép belsejében megsérülnek. Csak egy enyhe mosogatószerre, langyos vízre és egy hosszú, keskeny kefére van szüksége, amely könnyedén átnyomja az üveg keskeny nyakát. Ha még nincs ilyen típusú kefe a konyhájában - javasoljuk, hogy ismerkedjen meg Restilo online áruházunk kínálatával. Itt találsz többek között: a CLEAN KIT kollekció ecseteit (körkefe, szivacskefe, hosszú ecset, keskeny kefe, félkör alakú kefe), de egy kifejezetten dekanterekhez készült ecsetet is – az UNO VINO modellt. 

A vizeskancsó egyéb felhasználási módjai 

Természetesen senki nem mondta, hogy a kancsónkban csak vizet tárolhatunk. Ez az edény édes italok, fehér- vagy vörösbor, vodka vagy whisky tárolására is kiváló. Érdekes módon a vizeskancsó alkalmas házi készítésű tinktúrák tárolására is.Kávélikőr vagy borostyánlikőr különösen érdekesen fog kinézni egy átlátszó edényben. Tudtad azonban, hogy a kitűnő italok témáját elhagyva,maga a vizes pohár nagyon sikkes és elegáns állódíszként kezelhető. Vitrinben polcon, fára helyezve vagy fém minibár , tökéletesen kiegészíti a bútorok dekorációját. Ha azonban nem vagyunk meggyőződve arról, hogy egy üresvizeskancsót dekorációként kell kezelni ... bátran töltsük meg virágokkal a belsejét. Végül is ki mondta, hogy avizeskancsót nem lehet vázaként használni? Ennek az ételnek rengeteg felhasználási módja van, és csak a saját képzeletünk szab határt. 

To Top