A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Zacskózáró kapcsok

Nulla hulladék konyha? Noha ez kudarcra ítélt küldetésnek hangzik, tapasztalatunk mást mond. Nincs más dolgod, mint beszerezni a megfelelő konyhai kiegészítőket,

szükségszerűen újrafelhasználhatóakat, majd dolgozni az étkezési szokásokon. A konyhai csíptetők segítenek a legtöbbet kihozni termékeiből és félkész termékeiből, amelyeket egyesek zsákok zárására szolgáló kapcsoknak is neveznek. tégelyek és tárolóedények tároláshoz. Szóval kinyitunk egy csomag reggeli gabonapelyhet, egy adagot egy tálba öntünk, majd a többit elfelejtjük. Néhány hét elteltével szeretett reggeli gabonapelyheink elhaltak és íztelenek. Kidobjuk, ezért kidobjuk a szemétbe és veszünk újat. Pontosan ugyanezt tesszük a teakeverékekkel vagy fűszerekkel. Gondoljunk csak bele, mekkora étel- és pénzpazarlás. Ne aggódjon – a zacskók zárására szolgáló nagy klipeknek és a fűszerek zárásához kissé kisebb kapcsoknak köszönhetően csökkenti a hulladék mennyiségét és javítja otthoni költségvetését. Meghívjuk Önt, hogy olvassa el a a konyhai klipek világa. Eláruljuk, hogyan használhatja a konyhai klipeket a legjobb eredmény elérése érdekében!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Mely konyhai klipeket válasszon?

A konyhai klipek vásárlása néhány vagy egy tucat zloty befektetés, aminek köszönhetően sokkal többet spórolhat. Tehát ha szeretné kezdeni a kalandot atáskák zárására szolgáló klipekkel, és nem tudod, hogyan – megosztjuk veled bevált módszereinket. Mindenekelőtt az elején érdemes átgondolni a probléma mértékét. Mennyi ételt pazarol? Az egyes fel nem használt termékeket kidobja a kukába, vagy egész szekrények tartalmától szabadul meg? Ha az Ön által termelt hulladék mennyisége viszonylag alacsony, megelégedhet egyetlen 15 centiméter hosszú Presto táskacsipeszvel vagy egy két darabból álló készlettel, amelyek mindegyike tizenegy centiméteres. Ha azonban nagy mennyiségű hulladék keletkezik, válasszon nagyobb konyhai kapcsok készleteket. Például a PRESTO zacskózáró klipjeink három készletben kaphatók. Minden készlet hat darabot tartalmaz. Tehát miben különböznek egymástól? A válasz a méret. Igényeitől és egyéni preferenciáitól függően választhat hat, kilenc vagy tizenkét centiméteres táskazáró kapcsokat.

A konyhai kapcsok típusai

táskazáró klipek méretükben, formájukban és színükben különböznek. Így hát webáruházunk kínálatában hosszú és keskeny, téglalap alakútáskák zárására szolgáló kapcsokat találsz, enyhén lekerekítetteket, praktikus fogóval, enyhén gemkapcsokra emlékeztető, egyszerű és minimalista mágnessel. klipek. De ez még nem minden! Ha közelebbről megnézi kínálatunkat, biztosan észre fogja venni, hogyválasztékunkban SEASON fűszeres zacskókhoz is találhatóak adagolózárak, amelyeknek köszönhetően fűszere nemhogy nem fog elkopni, hanem az adagolása is gyerekjáték lesz. játssz helyetted. Sőt, még az evőeszközökért sem kell nyúlnod, hogy megfelelő mennyiségű édes paprikát kapj, és keleti leveshez vagy salátához add. Ez azt jelenti, hogy nem kell kimosnia a piszkos evőeszközöket, amivel értékes időt takaríthat meg. Vásárláskor ügyeljen a SEASON fűszeres zacskókhoz készült adagolózárainkra is. Két változatban kaphatók - forgatható állvánnyal vagy sínen. Praktikus és funkcionális – minden konyhába tökéletes.

Fehér vagy színes – fűszercsipeszek

Régebben azt mondták, hogy a fehér vagy világos kiegészítők mutatnak a legjobban a hagyományos stílusú konyhákban. A modern konyhákban azonban nincsenek szigorú szabályok. Választhat kifejező, erős és telített színekben, valamint pasztell, púder árnyalatú kiegészítőket. Mi a helyzet a fűszeres klipekkel? Véleményünk szerint minden azon múlik, hogy a konyhai munkalapokon kívánja-e kihelyezni, vagy a konyhafiók mélyére rejti őket. Ha belső díszévé szeretné tenni őket - illessze színüket a berendezés többi részéhez. Ennek köszönhetően egyenletes és harmonikus hatást érhet el. Minden tartozék tökéletesen illeszkedik egymáshoz, egyedi konyhai elrendezést hozva létre. Ha nem az esztétikai hatás érdekel, hanem az, hogy örömet szerezzen a háztartás legfiatalabb tagjainak azzal, hogy egy kis színt visz be a belső térbe, tegye meg. Azt, hogy melyikklipeket a záró fűszerekhez választja, nem a lakberendezési trendek, hanem az Ön igényei és személyes preferenciái szabhatják meg. Végül is... te tudod a legjobban, hogy mi fog működni és mi nem az otthonodban.

Hogyan kell ápolni a táskakapcsokat?

A tokkapcsok gondozása nagyon egyszerű. Szükség esetén folyó víz alatt kimoshatjuk, vagy mosogatógépbe tehetjük.Ami rendkívül fontos, a Restiloban kapható termékek mindegyikén megtalálható a gyártó ajánlásait tartalmazó címke. Ebből megtudhatod, hogy egy adotttáskacsipesz használható-e hűtőben vagy fagyasztóban! Mit ad ez az információ? Nos, ilyen ismeretekkel gazdagabbana zacskók zárására szolgáló klipek segítségével elkészítheti saját fagyasztott ételeit, például kész gyümölcskeverékeket, amelyekből később finom turmixokat, koktélokat készíthet. A zacskózáró klipek segítségével bármilyen fűszernövényt, például petrezselymet, kaprot, bazsalikomot vagy kakukkfüvet is lefagyaszthatunk, de akár egy szelet friss kenyéret is (ez a trükk különösen akkor hasznos, ha van otthon felesleges kenyér, ne akarj semmit veszni hagyni). Mit használhatsz mégkapcsokat a zacskók zárásához? Nos, az élelmiszereket nagyon gyakran túl nagy fóliacsomagolásba csomagolják, ami sok helyet foglal el a konyhaszekrényben. Ha szeretnél egy kicsit több helyet kapni, akkor kisebb zacskókba rakhatod, majd zárd lezacskózáró tűkkel. Ennek köszönhetően finomságunk gondosan védve lesz, nem fog kiütni. , elveszti ízét és tápértékét . Hát nem csodálatos? És arra gondolni, hogy elég egy olyan apróság, mint a csíptetők a táskák zárásához, és konyhai szervezetünk egy teljesen más szintre lép.

A konyhai klipek összefoglalója

Reméljük, hogy miután elolvasta a konyhai klipekhez szóló útmutatónkat, nem lesz gondja különbséget tenni a szabványos táskazáró kapcsok és a strong>csíptetők a fűszerek lezárásához. Hiszünk abban, hogy ezek segítenek egy valóban hulladékmentes konyhát létrehozni, hozzájárulva ezzel a hulladékcsökkentéshez és a fogyasztók tudatosságának növeléséhez a megvásárolt és kidobott élelmiszerek mennyiségét illetően.

To Top